„Lemon Joy“ išleidžia pirmąją vinilo plokštelę | kl.lt

„LEMON JOY“ IŠLEIDŽIA PIRMĄJĄ VINILO PLOKŠTELĘ

  • 0

Finišo tiesiąją prieš koncertų turą pasiekusi grupė „Lemon Joy“ nenustoja džiuginti gerbėjų – vasario 13 dieną grupė pristatys savo pirmąją vinilo plokštelę, kurioje įamžino naujausią savo albumą „Willkommen“.

„Jei man keturiolikmečiui kas nors būtų pasakęs, kad rankose vieną dieną laikysiu savo vinilo plokštelę – nebūčiau patikėjęs“, – emocijų neslėpė paprastai santūrus Igoris Kofas.

Į išleidžiamą vinilo plokštelę grupė įtraukė didelio susidomėjimo sulaukusius naujo albumo singlus „Be atšvaitų“ ir „Willkommen“, radijo stočių topus ankstesniais metais užkariavusį „Ylang Ylang“ ir kitus naujus kūrinius, kuriuos „Lemon Joy“ pirmą kartą gyvai pristatys savo turo koncertuose.

Šis pristatymas – paskutinė galimybė susitikti ir pabendrauti su grupe prieš didelio susidomėjimo sulaukusį turą. Bilietai į koncertus Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose jau yra išpirkti, kai kur liko tik pavienių bilietų. Dėl to kovo 2 dieną Kaune paskelbtas papildomas koncertas. Į jį bilietai taip pat sparčiai nyksta.

Sėkmingai bilietai perkami ir į didžiausią karjeroje „Lemon Joy“ koncertą vasario 15 dieną Vilniaus koncertų salėje „Compensa“, kurioje laukiama apie trijų tūkstančių klausytojų. Po nelengvų 2016-ųjų atsitiesusi ir į naujas aukštumas kylanti grupė koncertuose atliks savo didžiausius hitus ir naujas dainas.

Vinilo plokštelės pristatymui „Lemon Joy“ pasirinko prekybos centre „Akropolis“ įsikūrusį knygyną „Pegasas“, kuriame Šv. Valentino dienos išvakarėse nuo 19 val. kiekvienas gerbėjas turės galimybę sutikti grupę, užduoti klausimus gyvai renginio metu. Šis susitikimas bus tiesiogiai transliuojamas socialinio tinklo „Facebook“ muzikos grupės paskyroje.

GALERIJA

  • „Lemon Joy“ išleidžia pirmąją vinilo plokštelę
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS