Lietuvoje viešės Ošo mokinys ir „Ekstrasensų mūšio“ finalininkas | kl.lt

LIETUVOJE VIEŠĖS OŠO MOKINYS IR „EKSTRASENSŲ MŪŠIO“ FINALININKAS

  • 1

Pasaulyje garsus meditacijų mokytojas, terapeutas, ekstrasensas, energetinių blokų bei emocijų išlaisvinimo metodikų autorius, verslo konsultantas, dvasinio mokytojo Ošo mokinys, žmogus su šilta šypsena bei skaudžia praeitimi, arba tiesiog – Veet Mano.

Gimė JAV

„Su Veet Mano susipažinau Indijoje, kur jis vedė seminarą „Mistinė rožė“. Mane iškart sužavėjo jo gilios žinios apie žmogaus emocijų ir kūno ryšį, – apie garbingą svamio – šventojo, dvasinio mokytojo – titulą gavusį Veet Mano kalbėjo į Lietuvą jį pakvietusi leidyklos ir savęs pažinimo centro „Meilės kelias“ vadovė Danutė Vilionytė. – Mumyse užslopintos emocijos sukelia ligas. Daugybę pasekėjų turintis Veet Mano moko meditacijų bei technikų, kaip negatyvias – pykčio, liūdesio, kančios, pavydo, baimės, nepasitikėjimo – emocijas transformuoti į meilę, kūrybą, sveikatą.“

Žiniomis bei praktikomis apie emocijų išlaisvinimą bei sveikatą pasirengęs dalytis Veet Mano liepos 29–31 dienomis surengs praktinį seminarą apie emocijų laisvę, o rugpjūčio 1 dieną surengs meditaciją ir mokymus, kaip išlaisvinamos sukauptos emocijos.

Tarptautinio Meditacijos centro Indijos mieste Puna, kur harmonijos sieloje kasmet atvyksta ieškoti tūkstančiai žmonių iš įvairių pasaulio kampelių, įvairių projektų vadovas Veet Mano gimė prieš 60 metų JAV Mičigano valstijoje.

Iš Aliaskos – į Indiją

Daugiavaikės šeimos pagrandukas nepatyrė tėvų meilės. Vyresni broliai labai dažnai skriausdavo Glenną Mano. Jį mylėjo tik vyriausioji sesuo. Tačiau tapusi narkomane, paskendo savyje ir žuvo sulaukusi vos 25 metų, kai ją partrenkė neblaivus vairuotojas.

Patyręs didelį skausmą dėl sesers žūties (vėliau nuo plaučių vėžio mirė jo tėvai) Glennas Mano išėjo iš namų ir pateko tarp hipių, sekso, narkotikų bei abejingumo.

Po to jis persikėlė gyventi į Meksiką tarp indėnų, vėliau – į Aliaską, kur sutiko jam labai patikusią merginą – modelį, vilkėjusią apelsino spalvos suknele.

„Važiuok pas Ošo“, – sušnabždėjo jam gražuolė, o Glennas Mano netrukus atvyko į Indiją, kur prasidėjo naujasis gyvenimas.

Gavo svamio titulą ir Tiesos vardą

Jis jau nuo 16 metų, bėgiodamas ilgus atstumus, pradėjo medituoti, nuo 21-erių du dešimtmečius gyveno indų komunoje, kuri gavo Ošo vardą.

Atsisakęs materialaus pasaulio Glennas Mano tapo pasaulyje garsaus dvasinio mokytojo Ošo asmeniniu mokiniu. Būtent Ošo jam suteikė garbingą svamio titulą ir vardą Veet – Tiesa, o šis su savo mokytoju Rajneeshu Chandra Mohana Jainu (Ošo) praleido iki pat 1990 metų sausio 19-osios – jo mirties.

Veet Mano turi pedagogo išsilavinimą, terapeuto bei įvairių masažo technikų meistro sertifikatus, rengia terapines grupes, meditacijos stovyklas, kur susirenka šimtai žmonių įvairiuose pasaulio kampeliuose – Izraelyje, Argentinoje, Kinijoje, Taivanyje, Turkijoje,Ukrainoje, Rusijoje.

Veet Mano – žmogus su didele širdimi, jis sušildė tūkstančių sielas, o dalyvaudamas „Ekstraseansų mūšyje“, į kurio finalą pateko, išsiskyrė šilta šypsena, meiliais apkabinimais ir pagalba anoreksija sergančiai merginai.

„Praktikuodami meditacijas kiekvienas mūsų patiriame unikalią patirtį ir galime gydyti save. Kiekviena technika jums gali labai daug duoti, jei būsite sąmoningi ir priimsite tai atvira širdimi, – neabejoja kelioms dienoms Lietuvoje viešėsiantis Veet Mano. – Svarbu neužmiršti mėgautis meditacijos procesu, patirtį maksimalų malonumą. Gyvenimas nenuspėjamas ir neretai – sunkus. Tačiau jei iššūkius priimsite išmintingai ir supratingai, netrukus sulauksite šviesių permainų“.

Programa:

liepos 29 d. 10 val. – liepos 31 d. 17 val. – seminaras „Emocinė laisvė“ (sodyba „Luokesų dvaras“, Luokesa, Molėtų r.);

rugpjūčio 1 d. 18:30–22 val. AUM meditacija (Smolensko 10 d–10, Vilnius).

Daugiau informacijos www.meileskelias.lt.

GALERIJA

  • Lietuvoje viešės Ošo mokinys ir „Ekstrasensų mūšio“ finalininkas
Organizatorių archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Lina z

Gaila kad tik dabar per ekstrasensu musi pamaciau jy:(

SUSIJUSIOS NAUJIENOS