„Lietuvos balsas“ grįžta nauju formatu: kvies dalyvauti šeimas | kl.lt

„LIETUVOS BALSAS“ GRĮŽTA NAUJU FORMATU: KVIES DALYVAUTI ŠEIMAS

  • 0

Vienas populiariausių televizijos formatų pasaulyje „The Voice“, mūsų šalyje žinomas kaip „Lietuvos balsas“, pristato naujausią projekto versiją „Lietuvos balsas. Šeimos“, į kurį LNK skelbia atranką. Naujausiu „The Voice“ formatu, kuris pasaulinėje rinkoje žinomas pavadinimu „The Voice. Generations“, jau susidomėjo daugybė šalių ir kartu su Lietuva viena pirmųjų valstybių, kurios žiūrovai išvys naująjį projektą, bus Australija.

„Šlovę pelnęs formatas „The Voice“ pasaulyje švenčia savo dešimtmetį. Tokio solidaus jubiliejaus proga šį tarptautinį projektą Lietuvoje įgyvendinanti televizija LNK ruošia staigmeną ir mūsų šalies žiūrovams. Naujajame sezone per LNK startuos nematyta šio formato versija „Lietuvos balsas. Šeimos“. Projekte galės dalyvauti ne tik giminystės ryšiais susiję duetai ar grupės. Žodį „šeima“ čia reikėtų suprasti platesne prasme. Juk šeima gali vadintis ir gerai „susigrojęs“ darbo kolektyvas, sėkminga sporto komanda ar tiesiog neišskiriamų draugų kompanija. O, svarbiausia, kad vienu metu scenoje matysime įvairiausių kartų atstovus, ir tai pavers šį projektą savaitgalio pramoga visoms Lietuvos šeimoms“, – sako LNK programų direktorius Jurgis Jefremovas.

LNK transliuos jau devintąjį „Lietuvos balso“ sezoną, visus juos sėkmingai įgyvendino kūrybos namai „ELITAZ“, vadovaujami Gedimino Jauniaus. „Drauge su LNK televizija devynerius metus sėkmingai plėtodami „The Voice“ franšizę Lietuvoje, įgijome reikšmingą pasitikėjimą iš formato savininkų „ITV Studios”, leidusį naujausią televizijos formato versiją LNK žiūrovams pasiūlyti vieniems pirmųjų pasaulyje“, – sako vyriausiasis prodiuseris G. Jaunius.

Pasak prodiuserio, kaip pasaulyje, taip ir Lietuvoje „Lietuvos balsas“ niekada nestovi vietoje, dėl to gimsta įdomios naujovės, o ši – skirta ypatingai plačiai auditorijai ir garantuojanti kokybišką bei smagų laiko praleidimą visai šeimai.

„Šiuo projektu išryškinamos ir itin svarbios bendrystės vertybės, skatinančios telktis, suvokti bendrumo svarbą. Esu tikras, žiūrovai pasiilgo jaudinančio gyvo šou, kurį galima ne tik stebėti per TV ekraną ar sekti socialiniuose tinkluose, bet ir tapti gyvų muzikinių įvykių dalyviais – planuojame filmavimo studijos duris plačiai atverti „Balso“ gerbėjams ir gyvai pasimatyti ir grandioziniame finaliniame šou, kurį surengsime vienoje šalies didžiųjų arenų”, – pasakoja Kūrybos namų „ELITAZ“ vyriausiasis prodiuseris Gediminas Jaunius.

Pasak G. Jauniaus, dalyvauti „Lietuvos balsas. Šeimos“ projekte gali visi, kurie mėgsta dainuoti ne vieni ir kuriuos sieja muzikinė bendrystė. „Tai nepriklauso nuo amžiaus, socialinio statuso ar ryšių, visi, kurie dainuoja kartu šeimoje, darbe, vakarėliuose. Šįkart ant scenos vyks itin daug veiksmo, kuriamo charizmatiškų, muzikalių įvairaus amžiaus ir stiliaus atlikėjų“, – pabrėžė G. Jaunius.

Į šou jau galima registruotis ir pildyti anketą lnk.lt. Suskubę tai padaryti pirmieji kandidatai netrukus bus pakviesi gyvo pokalbio.

GALERIJA

  • „Lietuvos balsas“ grįžta nauju formatu: kvies dalyvauti šeimas
  • „Lietuvos balsas“ grįžta nauju formatu: kvies dalyvauti šeimas
Projekto kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS