„Lietuvos balse“ D. Montvydas parodė ištreniruotą pilvo presą | kl.lt

„LIETUVOS BALSE“ D. MONTVYDAS PARODĖ IŠTRENIRUOTĄ PILVO PRESĄ

  • 3

Jau šį sekmadienį 19.30 val. LNK muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ moterims ir merginoms pateiks tikrą dovaną – apnuogintą Donato Montvydo pilvo presą. Šmaikštieji Radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius mėgins provokuoti atletišką mokytoją – pasiūlys pasigalynėti įvairiose rungtyse. „Kai žiūrovas nori, mes viskam pasiruošę“, – publiką kaitino dainininkas.

Sportiškas vyras nepaleido ir vedėjų – anot jo, vadinamą „krokodiliuką“ reiktų atlikti trise ir parungtyniauti,  kuris spartesnis. Vedėjas Rolandas iš pradžių šalinosi: „Jūs darykit. Aš pafilmuosiu.“ Visgi atkaklus mokytojas įkalbėjo ir jau po kelių akimirkų salėje sėdėję žiūrovai gėrėjosi ištreniruotu mokytoju kūnu. „Aš viena ranka pamėginsiu pašokinėti“, – pranokti pats save norėjo Donatas.

Po kaitinančios rungties vedėjai nenorėjo paleisti mokytojo ir paprašė scenoje atlikti dar kelis triukus. „Jei nepasiseks dainininko karjera, cirkas visuomet manęs lauks“, – juokėsi scenos profesionalas. O prieš atlikdamas savo jau legendinį tapusį suktuką – jis pabrėžė, kad ateityje gerbėjus nustebins ir kitais akrobatiniais triukais. Kokioms dar avantiūroms vedėjai išprovokuos D. Montvydą? Kas nugalėjo „krokodiliuko“ rungtyje? Visa tai sužinosite jau šį sekmadienį!

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

NA NA

kaip dainininkas jis vidutinis ,bet kaip kazanovas jis stiprokas ir ne bereikalo vis dar vilioja mergaites ir laiko save sekso simboliu ,,,,sėkmės pradėti žongliruoti ,,,,

o siaube

kaip jis nusiboto.Įdomu ar pats lenda į TV, ar kas "kiša".GAL laikas būtų jam kur nors pasislėpti ir nebesirodyti?

Tomas

Neturi papų, tai pilvą demonstruoja. Dar viena pupytė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS