„Lietuvos garbės“ raudonojo kilimo transliaciją ves netikėtas duetas | kl.lt

„LIETUVOS GARBĖS“ RAUDONOJO KILIMO TRANSLIACIJĄ VES NETIKĖTAS DUETAS

  • 0

Šį šeštadienį, kovo 11-ąją, jau 12-ąjį kartą bus surengti tradiciniai mūsų šaliai nusipelniusių žmonių apdovanojimai „Lietuvos garbė 2017“. Šiemet iškilmių organizatoriai stebina naujovėmis – pirmą kartą visus žiūrovus kviečia raudonojo kilimo eisenos transliaciją stebėti tiesiogiai. Ryškiausius renginio svečius kalbins itin netikėtas vedėjų duetas.

Renginio svečius ant raudonojo kilimo pasitiks TV3 televizijos gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ vedėja ir prodiuserė Vaida Skaisgirė, kuriai kompaniją palaikys teatro ir televizijos aktorius, dainininkas Rokas Petrauskas.

Sparčiai televizijoje populiarėjantis aktorius išgarsėjo sukūręs mechaniko vaidmenį kultiniame seriale „Moterys meluoja geriau“, o jau nuo kovo 13 d. R. Petrauską bus vėl galima išvysti televizijos eteryje – nuotaikingoje komedijoje „Šviesoforas“. Aktorius prisipažįsta, kad „Lietuvos garbės“ raudonasis kilimas bus pirmoji tiesioginė transliacija, kurią jis ves, todėl jaučia itin didelę atsakomybę.

„Jaučiuosi labai pagerbtas, kad esu pakviestas į šį renginį. Džiaugiuosi, kad savo kaip vedėjo karjerą pradedu būtent nuo tokio rimto renginio. Neneigsiu, kad truputi jaudinuosi ir stengiuosi kuo rimčiau pasiruošti šitam renginiui, neprisidaryti nei sau, nei Vaidai gėdos. Tikiuosi, kad iš pašnekovų išpešime tikrai įdomių pokalbių temų“, – kalbėjo „Lietuvos garbės“ raudonojo kilimo vedėjas R. Petrauskas.

Naujam partneriui komplimentų negaili jau ne pirmąjį kartą renginių raudonojo kilimo tiesiogines transliacijas vesianti V. Skaisgirė. „Rokas – be galo talentingas aktorius. Su kolegomis jau senokai kalbėjome, kad būtų įdomu išmėginti jį ir vedėjo amplua. Ir štai sulaukiau tam labai puikios progos – renginys iš tiesų neeilinis. Tikiu, kad mums gerai seksis, ir tai tikrai nebus paskutinis kartais, kai Roką ekrane žiūrovai matys ne tik kaip aktorių, bet ir kaip vedėją. Palinkėkite mums sėkmės!“, – šypsodamasi kalbėjo moteris.

Tradicija tapusių ir jau 12-ąjį kartą rengiamų apdovanojimų kūrėjai ceremonijos svečių eiseną raudonuoju kilimu kvies tiesiogiai stebėti kovo 11 d. nuo 18.30 val. televizijos ir laidos „Raudonas kilimas“ interneto svetainėse.

Tiesioginėje transliacijoje iš Lietuvos nacionalinio dramos teatro žiūrovų lauks ne tik įspūdingai pasipuošę apdovanojimų svečiai, bet ir įdomiausi pokalbiai su pramogų, kultūros, sporto ir politikos pasaulio atstovais, netikėti klausimai bei daug intriguojančių temų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS