„Lietuvos talentuose“ dėl bilieto į superfinalą kovos lyderiais vadinami dalyviai | kl.lt

„LIETUVOS TALENTUOSE“ DĖL BILIETO Į SUPERFINALĄ KOVOS LYDERIAIS VADINAMI DALYVIAI

  • 0

Jau šį vakarą – TV3 projekto „Lietuvos talentai“ antrasis pusfinalis. Dėl geriausiojo vardo kovos pirmąsias atrankas įveikę dalyviai.

Dėl dviejų bilietų į superfinalą šį kartą kovos Algirdas Vaičaitis, „Extreme“, Aikido „Sūkurys“, Airidija Belozaraitė, Iveta Danieliūtė, Radžjašri Rameš akademija, „Modus Dance Banda“, Kasparas Bujanauskas, Violeta DaQueen & Auggi, Naglis Mačėnas.

Dalyvių pasirodymus komentuos projekto teisėjai: režisierė Dalia Ibelhauptaitė, grupės BIX lyderis, televizijos laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, orų pranešėjas Naglis Šulija ir aktorė Ilona Balsytė.

Šį vakarą svarbiausią balsą turi televizijos žiūrovai. Daugiausiai palaikymo sulaukęs dalyvis keliauja į superfinalą. Kiti du – atsidūrę antroje ir trečioje vietoje – stoja prieš teisėjus. Būtent jie sprendžia, kuris dalyvis vertas keliauti toliau, o kam su „Lietuvos talentais“ reikia atsisveikinti.

Tarp pasirodysiančių – ir „auksinį mygtuką“ pelnęs cirko artistas Kasparas Bujanauskas. Pačią D. Ibelhauptaitę sužavėjęs žonglierius tikisi, kad pavys sužavėti ir žiūrovus. „Man patinka džiuginti žmones, matyti, kaip jie šypsosi, džiaugiasi tuo, ką aš darau“, – sako cirko artistų šeimoje užaugęs vaikinas. Kasparo pasirodymas sužavėjo ne tik teisėjus. Žiūrovai socialiniame tinkle negailėjo vaikinui liaupsių ir tikino, kad jis yra vertas nugalėti.

Tarp šio vakaro dalyvių – ir šokėjų pora Violeta DaQueen & Auggi. Sužadėtinių pasirodymas projekte nepaliko abejingų. Daugelis jau dabar porą įvardija kaip vieną iš projekto favoritų. Jau atrankų metu Violeta ir Augis neslėpė, kad į projektą atvyko užsidirbti vestuvėms. Ar pavyks porai sužavėti žiūrovus, pelnyti bilietą į „Lietuvos talentų“ superfinalą ir laimėti 10 tūkst. eurų?

Projekto scenoje taip pat pasirodys ir  Veliuonos apylinkėse ypatingai vertinamas šviesuolis Naglis Mačėnas, kuris dėl projekto šalin atidėjo visus darbus. „Nesitikėjau, kad po mano pasirodymo žiūrovai plos atsistoję“, – sako dainavimu sužavėjęs veterinaras. Tiesa, scena Nagliui ne svetima. Veliuonoje jis gieda bažnyčios chore ir net vaidina mėgėjų teatro spektakliuose.

Ne jis vienas, o visa šeimyna suka galvas – kaip gi tėtis gali dar kartą nustebinti? Nes šįsyk tik gražiai padainuoti vargu ar užteks... „Visokių yra minčių, blaškausi tarp trijų variantų. Svajonei išsipildyti yra tik viena kliūtis – baimė, kad nepasiseks“, – įsitikinęs vyras. Ar pavyks Nagliui įveikti šią baimę?

„Lietuvos talentai“ kiekvieną sekmadienį, 19.30 val. per TV3!

GALERIJA

  • „Lietuvos talentuose“ dėl bilieto į superfinalą kovos lyderiais vadinami dalyviai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS