LRT kviečia į istorinio serialo „Laisvės kaina. Savanoriai“ užkulisius | kl.lt

LRT KVIEČIA Į ISTORINIO SERIALO „LAISVĖS KAINA. SAVANORIAI“ UŽKULISIUS

  • 2

Jau šį pirmadienį, spalio 31 d., LRT televizijos eteryje – premjera: pradedamas transliuoti Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui skirtas serialas „Laisvės kaina. Savanoriai“, kuriame pagrindinius vaidmenis atliko garsiausi šalies aktoriai. 

Tiesa, toli gražu ne visas scenas pavyko nufilmuoti iš pirmo karto, o kaip tai atrodė, televizija kviečia sužinoti pasivaikščiojus po serialo kūrėjų virtuvę.

Istorinis karinis daugiaserijinis filmas „Laisvės kaina. Savanoriai“ pasakos apie Lietuvos Nepriklausomybės akto pasirašymo aplinkybes. Visu šimtmečiu atgal nukelsiantis filmas atskleis nuostabią draugystės ir meilės dramą, vykstančią svarbiausių Lietuvai įvykių fone.

Istoriniame seriale vaidmenis kuria žymiausi šalies aktoriai: Toma Vaškevičiūtė, Eglė Špokaitė, Darius Meškauskas, Mykolas Vildžiūnas, Jokūbas Bareikis, Algirdas Gradauskas, Marius Repšys. Seriale taip pat vaidina Nerijus Gadliauskas, Andrius Bialobžeskis, Vytautas Tomkus, Liubomiras Laucevičius, Šarūnas Puidokas ir kiti žinomi aktoriai. 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nuomonė

Labai prasti ...perukai. Trūksta natūralumo tikrumo. Juk čia ne šou karnavalas, o istorinis filmas.

Graudu

Kalvarijos dramos teatro lygis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS