M. Kuzminsko santuoka byra dėl jo neištikimybės? | kl.lt

M. KUZMINSKO SANTUOKA BYRA DĖL JO NEIŠTIKIMYBĖS?

  • 15

Šią savaitę krepšininkas Mindaugas Kuzminskas oficialiai patvirtino gandus, kad su žmona Egle Andreikaite suka skirtingais keliais. Nors žinomas vyras teigė, kad nesutapo jo ir žmonos interesai, visgi E. Andreikaitės draugė užsiminė apie Mindaugo neištikimybę.

Vestuvių planuotoja ir Eglės draugė Dovilė Urbanaitė socialiniame tinkle „Instragram“ rašė, kad visų santykių svarbiausia sudėdamoji dalis – ištikimybė.

„Esu laiminga vadindama Eglutę savo geriausia drauge jau 13 metų, nes mums lojalumas yra be galo svarbus, o nukrypimų į šonus negalime toleruoti nei draugystėje, nei meilėje…Labai Tave palaikau ir myliu!“, – rašė moteris.

„Instagram“ nuotr.

Portalas jau rašė, kad M. Kuzminskas teigė norįs šeimos ir vaikų, o E. Andreikaitė labiau koncentruojasi į karjerą. 

„Kadangi gandai sklando jau ilgai ir anksčiau ar vėliau tai bus oficialu, noriu pranešti, kad mes su Egle skiriamės. Labai daug gražių akimirkų kartu, daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės“, – dėstė vyras. „Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, jog vienas mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa. Stengiausi viską išsaugoti, o dabar belieka tikėtis, kad besukant skirtingais keliais nugalės sveikas protas, niekas nesieks asmeninės naudos ar pykčių ir ateityje surasime savo laimes“, – antradienį socialiniame tinkle rašė M. Kuzminskas.

Primename, kad poros vestuvės įvyko 2017 metais Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną.

GALERIJA

  • M. Kuzminsko santuoka byra dėl jo neištikimybės?
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Anonimas

Argi reikia pilstyti purvą,tegul sau eina skirtingais keliais kol suras savuosius.Pačiu laiku kol nėra vaikų.

Ajajai

Nu pukutis svento veido nesusilaike ,bet kam drauge kiso liezuvi ,kokia geda zmonai kai dabar zino visi.tokiu atveju ne vyrui geda tikrai :-D

Labai

gerai žmona padarė,pagyvenus pusmetį ir pamačius kad jei dabar laksto paskui sijonus,tai kas bus vėliau. Vadinasi kentėsi ir kentėsi. Nėra vaikų,labai laiku pasitraukė į šalį,nieks neprarasta,nervai nesugadinti,ašaros nelietos. Šaunuolė moteris,turi savivertę. O Mindaugui tai jei tiesa labai gėda kad tik nespėjus atšalt vestuvių pėdsakams,nesuvaldo savo vairalazdės,o važiuoji kreivai į šoną. Fui...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS