M. Kvietkutė apie A. Šedžiaus teiginius dėl alimentų vaikui: melas susuko protą | kl.lt

M. KVIETKUTĖ APIE A. ŠEDŽIAUS TEIGINIUS DĖL ALIMENTŲ VAIKUI: MELAS SUSUKO PROTĄ

  • 8

Verslininkui Andriui Šedžiui pareiškus, kad mokėti 1000 eurų alimentų už vaiko išlaikymą yra absurdas, jo buvusi žmona Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė išsakė ir savo požiūrį. 

„Aš manau, kad 1000 eurų vaiko išlaikymui per mėnesį yra protu nesuvokiami pinigai. Tai labai dideli pinigai, ir jie diskriminuoja visus Lietuvos tėvus, kurie uždirba vidutinę algą, ar mažiau nei vidutinę. Pagal tokį teismo sprendimą taip išeina, kad daugelis žmonių Lietuvoje net negali turėti vaikų! Mano mėnesio pajamos per pastaruosius dvejus metus yra maždaug 1000 eurų į rankas, atskaičius visus mokesčius. Tačiau teismo sprendime parašyta, kad mano pajamos maždaug 10 tūkstančių. Iš kur tokie skaičiai? Kas tokius skaičius paėmė?“ – pasipiktinimo viešai neslėpė verslininkas A. Šedžius.

Kaip jau buvo rašyta, prieš savaitę beveik dvejus metus teismų slenkstį minančius, ir niekaip išsiskirti negalėjusius M. ir A. Šedžius pasiekė teismo sprendimas – pora pagaliau oficialiai išskirta. Teismas nustatė, kad poros trejų metų sūnus gyvens su mama. Anot, verslininko jam priteistos 1000 eurų mėnesinės išlaidos, skirtos vaiko išlaikymui. Andrius nė nebando slėpti – toks teismo sprendimas jį piktina, todėl jis ketina jį skųsti.

Tiesa, M. Kvietkutė-Šedžiuvienė pateikė kiek kitokią versiją. „500 eurų, mielieji, 500 eurų. Man atrodo, kad pilnatis artėja, ne?“, – teigė moteris. 

„Niekur nebuvo 1000 eurų įrašyta. Bet normalu, kad abu tėvai turi panašia suma prisidėti, tas, kuris gali daugiau, turėtų norėti skirti daugiau, – teigė M. Kvietkutė. – Mano vienos išlaidos per šiuos metus kas mėnesį buvo daugiau nei 500 eurų. Vien darželis – 350 eurų. Teismas atkreipė dėmesį, kad jeigu aš ne milijonierė, dirbanti kaip ir dauguma žmonių, mamų, sugebu patenkinti vaiko norus, tai kodėl kitas piktybiškai neturi prisidėti? Reziumė – kai nebežinai, ką daryti, ir melas pačiam susuko protą.“

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Lina

Na sakyčiau kad žmogus nesupranta ka daro juk jis vis į lovą tempesi sau į dukras tinkančias paneles išvada peršasi viena kad tai nesveiko žmogaus psichika smarkiai pažeista vertėtu susirūpiti

Jonas

Vargšelis, tegu visus vaikus susirenka ir rūpinasi, o dar mato ad šitą nuolankesnė tai ir terorizuoja. Seni, ar tau ne gėda su vaikais voliotis.

Arunas

Cia buvisios zmoneles reketas vaikas turi abu te us tegul puse menesio gyvena pas viena kita puse pas kita
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS