M. Linkytė ruošiasi pristatyti naują kūrinį: primins apie svaiginančią meilę | kl.lt

M. LINKYTĖ RUOŠIASI PRISTATYTI NAUJĄ KŪRINĮ: PRIMINS APIE SVAIGINANČIĄ MEILĘ

  • 1

Monika Linkytė toliau džiugina gerbėjus muzikinėmis vasaros naujienomis – atlikėja po savaitės kartu su žinomu Lietuvos muzikos prodiuseriu Leon Somov išleis naujausią savo singlą „Šilkas“. Daina kiekvienam primins apie svaiginančią meilę, kurią sukuria du laimingi ir įsimylėję žmonės.

Atlikėja M. Linkytė nesenai sugrįžusi po metus laiko trukusios muzikinės pertraukos džiaugiasi sėkmingu kūrybiniu startu – išleista pirmoji daina „Visada šalia“ sulaukė daug gražių atsiliepimų ir vis dar džiugina augančiomis vaizdo klipo peržiūromis.

„Grįžusi po Londone vykusių studijų į Lietuvą, atradau daugiau kokybiško laiko kurti. Po ilgesnio laiko tarpo pasirodžiusi pirmoji daina „Visada šalia“ tikiu, kad atrado savo klausytoją. Jaučiu, kad žmonės myli šią dainą, o koncertuose dainuoja ją su manimi“, – pasakoja M. Linkytė.

Pasak atlikėjos, kita kūrybos daina „Šilkas“ gimė visai netikėtai, o į muziką sudėti skirtingi gyvenimo fragmentai – kadaise išgyventi, pajausti, o gal tik regėti dviejų, įsimylėjusių žmonių santykių momentai.

„Šią dainą išgirdę artimieji vienbalsiai klausė, ar aš įsimylėjau. Nors šiltų jausmų šiuo metu nepuoselėju, mane kūryba tuo ir žavi, kad muzika gali apipinti, išsitraukti jausmus, kuriuos jautei, išgyvenai ar matei. Inspiracija gimė vieną vakarą pamačius Alessandro Baricco knygą „Šilkas“. Pamaniau, kad šis žodis taip švelniai ir sodriai skambėtų dainoje, todėl atsisėdau prie pianino ir pradėjau rašyti apie šilką – apie dviejų žmonių drąsią ir vienas kitą papildančią meilę“, – teigia atlikėja.

Prie dainos premjeros „Šilkas“ kūrybinio proceso prisidėjo žinomas Lietuvos prodiuseris L. Somovas. „Mudu gebam vienas kitą papildyti, mums yra lengva atrasti bendrus kūrybinius taškus. Džiaugiuosi, kad Leonas mane jaučia, kaip kūrėją ir žmogų, tarp mūsų yra kažkokia kūrybinė chemija. Esu perfekcionistė, Leonas taip pat, todėl man ramu, kad daina tikrai skamba geriausioje savo versijoje“, – teigia Monika.

Prodiuseris L. Somovas pritaria apie užsimezgusį ir toliau puoselėjamą kūrybinį tarpusavio ryšį. „Norėjosi, kiek kitaip perteikti naują kūrybą, šokį miksuoti su melancholija, seksualumą su lengva drama. Manau, kad patirtis užsienyje subrandino ją kaip atlikėją bei naujomis spalvomis įkvėpė kaip kūrėją. Man labai gera dirbti kartu, per tiek metų draugystės vienas kitą gerai pažįstame, todėl kurti sekasi itin lengvai“, – sako L. Somovas.

Jau po savaitės ši dainos premjera „Šilkas“ suskambės įvairiausiose muzikos platformose, o gyvai – vieninteliuose M. Linkytės vasaros muzikiniuose susitikimuose: rugpjūčio 14 d. Vilniuje, o rugpjūčio 21 d. Kaune. Koncertuose skambės pamėgti atlikėjos hitai ir naujos premjeros, o vienas iš vakaro scenos svečių – prodiuseris L. Somovas, kuris pasirodys koncerte Kaune.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...,meile ikvepia DIDELIEMS DARBAMS...

manau,kad VISKAS bus OK!!!... TASKAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS