M. M. Paulauskaitė – apie tai, kodėl į Portugaliją turėtų keliauti daina „The Truth“ | kl.lt

M. M. PAULAUSKAITĖ – APIE TAI, KODĖL Į PORTUGALIJĄ TURĖTŲ KELIAUTI DAINA „THE TRUTH“

„Manau, kad ši daina turi labai stiprią žinutę. Ji nėra apie bet ką ir į sceną atėjusi neatsistoju tik gražiai sudainuoti dainelės. Turiu mintį ir žinią, kurią nešu su savimi. Manau, kad esu stabili atlikėja, džiaugiuosi būdama scenoje, jaučiuosi ten patogiai ir manau, kad tokio žmogaus ir reikia „Eurovizijai“, – savo dainą pristato Monika Marija Paulauskaitė.

Projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja M. M. Paulauskaitė nusprendė pasirodyti ir „Eurovizijos“ konkurse. Ji sako, kad dabar labai norisi dirbti ir scenai atiduoti visas jėgas.

„Dalyvaujant „Lietuvos balse“ reikėjo labai kokybiškai ir greitai ruoštis. Trūko laiko ir energijos, todėl nenorėjome užsiimti jokiais kitais dalykais. Kai baigėsi „Lietuvos balsas“, nenorėjau užmigti ant laurų ir ilsėtis, norėjau toliau veikti. Dabar yra mano laikas ir aš labai noriu dirbti, būdama scenoje „kaifuoju“, – kalba M. M. Paulauskaitė.

Atlikėja sako, jei pavyktų laimėti, būtų didžiulė garbė atstovauti savo šaliai Portugalijoje, nes „Eurovizija“ – plačiai žinomas ir ypač svarbus konkursas lietuviams.

„Dalyvauju šiame konkurse su Ericos Jennings daina ir esu laiminga kaip niekada, tikiuosi, kad mums pavyks“, – teigia M. M. Paulauskaitė.

Pasak M. M. Paulauskaitės, kiekvienais metais „Eurovizija“ kelia kartelę ir vis kažkuo stebina. Tad ir lietuviai turėtų neatsilikti ir stengtis kuo geriau paruošti savo pasirodymus, tobulinti juos po kiekvienos atrankos.

Dabar yra mano laikas ir aš labai noriu dirbti, būdama scenoje „kaifuoju“.

„Labai džiaugiuosi, kad buvau susikaupusi, viską atlikau kaip norėjau. Labai gerai, kad komisija išsakė savo kritiką ir nuomonę, nuoširdžiai ją priėmiau ir tikrai manau, kad koreguosime tam tikrus dalykus, šiame pasirodyme jie nebuvo galutiniai. Stengiamės išlipti iš komforto zonos tiek galvodami apie aprangą, tiek apie dainą. Siekiame tobulybės“, – apie savo pasirodymą kalba M. M. Paulauskaitė.

Paklausta, ko linkėtų konkurse dalyvaujantiems konkurentams, M. M. Paulauskaitė linki nekonkuruoti, kadangi tai yra didžiausias trukdis kiekvienam pasirodymui. Atlikėjos teigimu, svarbiausia susikoncentruoti į savo pasirodymą, ne į kitų.

M. M. Paulauskaitė tiki, kad daina „The Truth“ gali iškeliauti į Portugaliją, nes turi stiprią žinutę.

„Manau, kad ši daina turi labai stiprią žinutę. Ji nėra apie bet ką, į sceną atėjusi neatsistoju tik gražiai sudainuoti dainelės. Turiu mintį ir žinią, kurią nešu su savimi. Manau, kad esu stabili atlikėja, džiaugiuosi būdama scenoje, jaučiuosi ten patogiai ir manau, kad tokio žmogaus ir reikia „Eurovizijai“, – sako M. M. Paulauskaitė.

M. M. Paulauskaitės pasirodymą stebėkite šį šeštadienį 21 val. per LRT TELEVIZIJĄ įvyksiančioje „Eurovizijos“ atrankoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS