M. Stasiuliui pianistas išpranašavo dar vienas vestuves | kl.lt

M. STASIULIUI PIANISTAS IŠPRANAŠAVO DAR VIENAS VESTUVES

  • 0

Aktorius, atlikėjas ir Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatas Kostas Smoriginas tikina, kad labiausiai scenoje jam patinka būti vienam: „Aš labai save myliu“, – kikena Kostas Smoriginas ir mielai leidžiasi į kalbas ne tik apie artėjančius naujus darbus, bet ir apie pamėgtą poilsį su meškere rankoje.

„Daugelis vaidmenų ir daugelis dainų gimsta žvejojant“, – šį vakarą laidoje „Gero vakaro šou“ atskleis žinomas teatro ir kino aktorius. Makbeto vaidmenį, už kurį ir buvo apdovanotas Nacionaline premija, jis taip pat repetavo valtyje ir gerokai išgąsdino pro šalį plaukiantį žveją.

„Tai yra neapsakomai gražu, jeigu dar yra tykus vakaras ir ežere nėra bangelių, bet kaip turėjo jaustis kaimo žmogus, varydamas valtimi“, – situaciją bandė įsivaizduoti TV3 laidos „Gero vakaro šou“ vedėjas Mindaugas Stasiulis. „Jis nuvarė kaip motorine valtimi“, – paaiškins K. Smoriginas ir prisipažins, kad jį visi kaimo žmonės taip ir vadina – „Mūsų artistas“.

K. Smoriginas drauge su fortepijono virtuozu Roku Valuntoniu pristato intriguojantį projektą „Spiritizmo seansas“. Į „Gero vakaro šou“ studiją atėjęs Rokas mielai leidosi žaisti Mindaugo Stasiulio pasiūlytą žaidimą – į klausimus atsakyti sugrojant muzikos kūrinio motyvą. Išgirsite, ar pakils atlyginimai mokytojams, apie ką per posėdžius galvoja Seimo nariai, kokie bus emigracijos tempai Lietuvoje o galiausiai, Mindaugui nusprendus paklausti, kas jo asmeniškai laukia artimiausiu metu, Rokas drąsiai atsakys Mendelsono maršu, taip išgąsdindamas laidos vedėją.

TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ taip pat dalyvaus septynerių metų karatė čempionas, kuris parodys įspūdingą nindzės programą ir papasakos rimtą istoriją apie karatė atsiradimą. O „Rimtuose pokalbiuose“ vaikai atskleis visą tiesą apie stresą: kas jo patiria daugiau – vyrai ar moterys, kaip jį įveikti? Pamatysite ir ko teks imtis Justinui Jankevičiui, kad viena iš „Rimtų pokalbių“ dalyvių nustotų verkti.

„Gero vakaro šou“ – trečiadieniais 20 val. per TV3.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS