M. Stonkus po susirašinėjimo su Alytaus meru: jis galėtų būti komikas | kl.lt

M. STONKUS PO SUSIRAŠINĖJIMO SU ALYTAUS MERU: JIS GALĖTŲ BŪTI KOMIKAS

  • 16

Humoristas Mantas Stonkus trečiadienio vakarą savo feisbuko paskyroje pasidalino susirašinėjimo ištraukomis su Alytaus miesto meru Nerijumi Cesiuliu. M.Stonkus įvertino puikų mero humoro jausmą ir pareiškė, kad jis galėtų būti neblogas komikas. 

„Vakar su komanda pasitarėme ir nusprendėme, kad ir mes norime kažkaip prisidėti prie Alytaus gaisro gesintojų reabilitacijos. Čia mano susirašinėjimas su Alytaus meru Nerijumi Cesiuliu, kuris, pasirodo, dar galėtų būti ir neblogas komikas“, – tvirtino Mantas.

Humoristas pasidalino susirašinėjimu su Alytaus miesto meru.

„Sveikas, Mantai, žinai, dalyvauju viename spektaklyje, kuris iš gaisro gesinimo virs tuoj politiniu spektakliu. Per šiuos gesinimo darbus nepažiūrėjau, kada bus tavo spektaklis, bet jei kvieti, turėčiau sudalyvauti, jei spėsim iki to laiko užgesinti gaisrą“, – rašė Alytaus miesto meras.

Į tai M. Stonkus atsakė kviesdamas merą į vieną savo spektaklį: „Tikrai matome, kaip sunkiai dirbate, nors su Alytumi neturime nieko bendro, bet jūsų pastangos aptarinėjamos ir sostinėje. Mūsų spektaklis pirmadienį, todėl  kviečiame jus ateiti atsipalaiduoti. Norime pakviesti ir visus dirbusius gaisrininkus nemokamai pažiūrėti mūsų komediją, nes mes manome, kad komedija turi vykti scenoje, o ne gesinant gaisrą. Tikrai rasime 100 vietų vyrams“.

Į komiko kvietimą N.Cesiulis atsakė nuotaikingai, pademonstravęs puikų humoro jausmą: „Kadangi jūs palaikote mus, o artėja padangų keitimo sezonas, kviečiu prieš spektaklš užsukti į gaisravietę. Gal dar bus nesudegusių padangų. Keturias leisiu išsirinkti reikiamo dydžio“.

GALERIJA

  • M. Stonkus po susirašinėjimo su Alytaus meru: jis galėtų būti komikas
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Puodas

Komentatoriai jus arba dalbajobai arba jūs skaityti nemokat. Juk meras ir atsakė su humoru į tą žinutė. Atašė jus visai nuo tų monitorių. Isrikit kada nors į dienos šviesą. Stonkus mldc

Inka

Nieko as cia blogo nematau,kad pakviete i spektali ugniagesius,kur maista veze tai pagal Jus irgi tik del reklamos,kada lietuviai prades pozityviai mastyt,dar daug laukti,vien pavydas ir apkalbos,nemanau,kad nors vienas is cia komentavusiu prisidejo prie gaisro gesinimo

lapuhizmas

geriau kai savo darba dirba ir nesikisa kur nereikia ,tegu maivosi tv ekranose, nes tik ta ir sugeba ,o tokiu 'Zvaigzdziu' vaizduokliuose apstu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS