M. Vaitiekūnas įsigijo šunį, kurį anksčiau manė esant reto šlykštumo | kl.lt

M. VAITIEKŪNAS ĮSIGIJO ŠUNĮ, KURĮ ANKSČIAU MANĖ ESANT RETO ŠLYKŠTUMO

  • 1

Ar galite patikėti, kad aktorius Mantas Vaitiekūnas dar visai neseniai nemėgo pudelių? Tačiau dabar jis neįsivaizduoja nė dienos be pudeliuko Niutono. Aktoriaus ir Niutono santykiai – pavyzdys visiems, kaip reikia mylėti keturkojį. Tačiau kodėl Mantas nemėgo pudelių?

„Aš nelaikiau jų šunimis, man buvo reto šlykštumo šunys. Nemėgau jų ir viskas. Aš galvojau, jeigu turėsiu gyvenime šunį, tiki ne pudelį“, –pasakojo Mantas.

Pudelių veislės atstovą M. Vaitiekūnas sutiko vaikštinėdamas sostinės senamiestyje su savo širdies drauge Aira. Kai išvydo tokį gražuolį, iškart susižavėjo. Tačiau kai su mylimąja nusprendė įsigyti pudeliuką, nė negalvojo, kad visai šeimai reikės pereiti vadinamąjį „feiskontrolą“.

„Vaikai, aišku, kad gerai reagavo. Bet mes supratome, kad mes ne vaikams čia tą šuniuką įsigijom, mes įsigijom sau. Kad vaikai neš atsakomybę, naivu tikėtis, jie turi atsakomybę, jie prižiūri jį, išveda, bet čia buvo mūsų projektas“, – sako aktorius.

Asmeninio archyvo nuotr.

M. Vaitiekūnas teigia, kad į šeimą atkeliavęs Niutonas labai stipriai pakeitė šeimos gyvenimą.

Kokius naujus iššūkius atnešė Niutonas? Visa tai LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“ šį šeštadienį 17.55 val. pasakos aktorius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ADAS

Tikrai reto slykstumo...Taciau dabartiniame pasaulyje viskas apsiverte aukstyn kojom.Baisu,kad seimininkas irgi pasidarys panasus i savo numyletini.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS