M. Vitulskis – apie tikrąją pasikeitusios šukuosenos priežastį ir kada sulaukia kritikos iš žmonos | kl.lt

M. VITULSKIS – APIE TIKRĄJĄ PASIKEITUSIOS ŠUKUOSENOS PRIEŽASTĮ IR KADA SULAUKIA KRITIKOS IŠ ŽMONOS

  • 1

Kiekvieną šeštadienį TV3 žaidimas „galvOK“ šalia kapitonų – Manto Katlerio ir Vytauto Mikaičio – pakviečia išvysti vis kitus žinomus šalies žmones. O, kaip sakys laidos vedėjas Andrius Žiurauskas, šį vakarą išvysime Lietuvos porų porą. Juk, jei matome jį, paprastai visuomet matome ir ją. O jei minime ją, visuomet šalia stovi ir jis. Tai – Erika ir Merūnas Vitulskiai.

Tiesa, žaidimas šią porą vienam vakarui išskirs. Erika papildys M. Katlerio, o Merūnas – V. Mikaičio komandas. Tačiau kam pavyks išplėšti pergalę?

Laidos metu Merūnas taip pat pristatys ir savo naują koncertinį turą, kuriam daugumą dainų yra parašęs pats.

„Tikras stebuklas, kad savo kūrybos kūrinius visgi ryžausi paleisti į laisvę. Niekuomet negalvojau, kad tai bus taip intymu… Bijau žmonių kritikos – kiek nejauku, kaip jie visa tai įvertins. Tai – didžiausias siurprizas“, – apie laukiančius koncertus kalbės Merūnas.

Žinomas vyras pridės, kad viena svarbiausių jo klausytojų visuomet yra žmona. Vis dėlto ne visus kūrinius Erika iškart įvertina puikiai – anot Merūno, iš mylimosios tenka išgirsti ir kritikos. „Į koncertus nueiti tikrai verta – kadangi gerai iškritikavau, mes labai gerai viską pataisėme“, – juoksis E. Vitulskienė.

O kaip Erika į Merūno kūrinius reaguoja tada, kai jai jie išties patinka? „Tuomet ašaroja jos akys. Tai – gražiausias įvertinimas“, – su šypsena veide atskleis M. Vitulskis.

Kaip įprasta, laidoje žiūrovai apie garsius žmones išgirs ir tokių faktų, kurių jie niekuomet anksčiau nėra minėję. Štai M. Katleris prisipažins praeityje turėjęs nelabai išradingą „katerio“ pravardę, o E. Vitulskienė mokykloje buvo vadinta kaip karingoji princesė Ksena!

Tikras stebuklas, kad savo kūrybos kūrinius visgi ryžausi paleisti į laisvę.

Tuo tarpu V. Mikaitis viešai pripažins savo meilę puikiai žinomam Lietuvos šokių kolektyvui, apsilankiusiam žaidime. Dažnai su Lietuvos estrados princu Ryčiu Cicinu koncertuojančių „Rokada“ šokėjų pasirodymas taip užburs kapitoną, kad šiam neliks nieko kito, kaip tik prisipažinti: „Pildysiu paraišką įtraukti „Rokadą“ į Lietuvos UNESCO paveldą.

Tai yra fantastika! Aš jus myliu“, – sakys V. Mikaitis ir sulauks šilto vienos iš šokėjų apsikabinimo.

Laidoje neliks nepastebėta ir nauja Merūno šukuosena – vyras žaidime pasirodys su kur kas ilgesniais plaukais nei esame įpratę jį matyti. A. Žiurauskas neslėps, kad žinomam dainininkui tikrai pasisekė, o M. Katleris pridės, kad Merūno plaukų linija matyt nesikeičia nuo „Kelias į žvaigždes“ laikų.

Paskatintas Erikos, Merūnas atskleis tikrąją priežastį, kodėl jo šukuosena pasikeitė. Pasirodo, kad viskas... dėl kontrakto! „Nėra taip, kad nusprendžiau pasileisti plaukus (juokiasi). Prašymas – užsiauginti kuo įmanoma ilgesnius plaukus…“ – paaiškins jis.

Savo antrąją pusę žaidime į pagalbą pasitelks ir M. Katleris. Kai su E. Vitulskiene pasirinks klausimą apie madą, komandos kapitonas prisimins vieną istoriją, kurią jam papasakojo itin mada besidominti sužadėtinė Aistė Kabašinskaitė.

Tiesa, M. Katleris ne visas detales prisimins tiksliai… „Man tai pasakojo Aistė. Bus įdomu, ar esu geras klausytojas!“ – sakys jis, o ar mylimosios istorija padės atsakyti teisingai, pamatysime laidoje.

Kodėl A. Žiurauskas iškilmingai praneš, kad šio šeštadienio žaidime gims istorija? Kodėl Vitulskiams po šio vakaro žaidimo gali prireikti pasirodyti jau kitoje TV3 laidoje? Visi atsakymai – šiandien.

Žaidimas „galvOK“ – šeštadieniais, 19.30 val. per TV3.

GALERIJA

  • M. Vitulskis – apie tikrąją pasikeitusios šukuosenos priežastį ir kada sulaukia kritikos iš žmonos
  • M. Vitulskis – apie tikrąją pasikeitusios šukuosenos priežastį ir kada sulaukia kritikos iš žmonos
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tešlainis

Dar stanika pas boba pasiskolink.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS