Manekenė G. Hadid laukiasi pirmagimio: esame laimingi ir dėkingi už palaikymą | kl.lt

MANEKENĖ G. HADID LAUKIASI PIRMAGIMIO: ESAME LAIMINGI IR DĖKINGI UŽ PALAIKYMĄ

Supermanekenė Gigi Hadid (Džidži Hadid) ir dainininkas Zaynas Malikas (Zainas Malikas) laukia savo pirmosios atžalos, garsenybė penktadienį patvirtino JAV televizijos pokalbių laidų vedėjui Jimmy Fallonui (Džimiui Falonui).

Permainingas G. Hadid ir Z. Maliko romanas užsimezgė 2015 metais. Praeitą savaitgalį manekenė savo 25-ąjį gimtadienį atšventė kartu su partneriu, dėl koronaviruso epidemijos būdama karantine savo motinos namuose Pensilvanijoje.

JAV žiniasklaida pranešė, kad J. Hadid laukiasi, jos šeimos nariams atskleidus šią informaciją garsenybių naujienų portalui TMZ.

„Aišku, norėtume, kad būtume galėję tai paskelbti savomis sąlygomis, bet esame labai sujaudinti, laimingi ir dėkingi visiems už linkėjimus ir palaikymą“, – vaizdo ryšiu J. Fallonui sakė J. Hadid.

Šiuo metu ji leidžia laiką izoliacijoje Niu Hope, maždaug už 50 km nuo Filadelfijos – kartu su Z. Maliku, savo motina Yolanda Hadid (Jolanda Hadid), seserimi Bella (Bela) ir drauge Leah McCarthy (Li Makarti).

Tačiau J. Hadid, bendradarbiavusi su mados namais „Chanel“, „Victoria's Secret“ ir kitais, sakė, kad dabartinė padėtis yra „mielas privalumas – būti namuose, būti kartu ir iš tikrųjų tai patirti diena po dienos“.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Rado ką reklamuot

Eilinė žiurkė!

こんばんはアノニム

Konbanwa anonimu!

Anonimas

Šita baidyklė graži ? Tada aš japonas....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS