Manekenė S. Starkutė: esu vieniša, nes lietuviai – išlepę vyrai | kl.lt

MANEKENĖ S. STARKUTĖ: ESU VIENIŠA, NES LIETUVIAI – IŠLEPĘ VYRAI

  • 10

33 metų modelis Simona Starkutė jau pusmetį yra vieniša. Daugeliui atrodo keista, kaip tokia graži ir sėkminga mergina neturi antrosios pusės, tačiau Simona sako, kad lietuviai  – išlepę vyrai.

„Neketinu būti ta moterimi, kurios pareiga – šokinėti aplink vyrą namuose, skalbti, lyginti, gaminti ir plauti indus,“ – šį trečiadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo… iki…“ prisipažins Simona.

Simona sako ne kartą pajutusi, kad vyrams ji tarsi gražus trofėjus, kuriuo galima pasipuikuoti prieš aplinkinius. Ji puikiai žino, ką reiškia jaustis nemylimai ir visiškai nerūpėti antrajai pusei.

„Esu patyrusi jausmą, kai vyras su manimi buvo tik dėl to statuso, kad graži, žinoma, kad patogu buvo gyventi kartu, naudotis viskuo“, – sako Simona.

Manekenė sako, kad pasiūla moterų Lietuvoje yra beprotiškai didelė, lietuvės – beprotiškai gražios ir darbščios. „Kam vyrui turėti vieną, jei jis gali turėti daug, kiekvieną savaitgalį – po skirtingą?“, – svarsto žinoma moteris.

Paauglystėje be šeimos likusi Simona teigia, kad ilgą laiką labiausiai rūpinosi tuo, kaip išgyventi ir užsidirbti: „Labai anksti turėjau išmokti rūpintis savimi, nes niekas nieko man nepadėjo ant lėkštutės“.

Todėl dabar, kai modelio karjera beveik baigta, Simona kuria laisvalaikio aprangą. Tiesa, kol kas ji sako uždirbanti tik arbatpinigius, nes ne kiekvienas lietuvis gali sau leisti laisvalaikio kostiumėlio puošti „Swarovski“ kristalais.

GALERIJA

  • Manekenė S. Starkutė: esu vieniša, nes lietuviai – išlepę vyrai
  • Manekenė S. Starkutė: esu vieniša, nes lietuviai – išlepę vyrai
  • Manekenė S. Starkutė: esu vieniša, nes lietuviai – išlepę vyrai
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kaunietis

Jo visi blogi tik as viena ideali

Geras

Ji kažkokia ,man atrodo nudilkinta asaba,tokių pilnas skelbiu.lt vienas prie vieno šalavos

Art

Su manim simona butum laiminga....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS