Mediku vos netapęs S. Donskovas: medicina prarado psichiatrą arba ginekologą | kl.lt

MEDIKU VOS NETAPĘS S. DONSKOVAS: MEDICINA PRARADO PSICHIATRĄ ARBA GINEKOLOGĄ

Penkiasdešimt metų scenoje esantis atlikėjas Simonas Donskovas pritaria, kad su estrada ir jo dainomis užaugo ne viena karta. Nors dabar atlikėjas koncertuoja tik keletą kartų per mėnesį, tačiau drąsiai sako, kad tiek jam ir užtenka.

Paklaustas, ar ką nors keistų gyvenime, jei reiktų jį nugyventi iš naujo, Simonas prisipažino, kadatlikėjo karjera stipriai konkuravo su medicina, tačiau viena klaida jam kainavo mediko kelią. „Jei stodamas į mediciną būčiau teisingai iš 11 atėmęs 4 ir gavęs 7, gal ir būčiau įstojęs. Bet negaliu burnoti prieš Dievą, jis man davė dovaną. O koks aš būčiau daktaras, velniai žino. Gailiuosi ar nesigailiu, kažkokia ranka vis tik mane atvedė į kelią, kuriuo einu iki šiol. Žinoma, tėvai norėjo, kad būčiau gydytojas, nes kitaip sakė, kad iš manęs žmogaus nebus. Bet kokiu atveju, medicina prarado psichiatrą arba ginekologą“, – kalbėjo Simonas.

 

 

Giedrius Savickas, kuris kaip ir atlikėjas, taip pat kilęs iš uostamiesčio, atskleidė, kad vaikystėje itin gerai sutarė su S. Donskovo sūnumi. Prisimindamas vaikystę, Giedrius pasidalino istorijomis, kurias patyrė kartu su dainininku. „Vaikystėje esu net buvęs pas Simoną namuose, na, tiksliau pas jo sūnų. Ir žinau, kad Simonas būdavo tas tėtė, kurio buvo galima paprašyti, kad jis parašytų atleidimo lapelį, jog nereiktų eiti į mokyklą. Atsimenu vieną istoriją, Simonai, ar taip buvo, jūs gaudėte savo sūnų po kambarį, norėjote įspirti jam į užpakalį ir pataikėte į staktą, o tada į stovyklą atvažiavote su sugipsuota koja?“ – teiravosi G. Savickas.

„Na, kada tai buvo... Bet buvo, pataikiau į staktą ir susilaužiau pirštą. Labai daug metų praėjo, bet stipru, stipru“, – prisiminimais dalindamasis juoko neslėpė S. Donskovas.

Daug atlikėjo S. Donskovo prisiminimų – trečiadienio vakarą, 20 val., laidoje „Šeškinės 20“,  per LNK.

 

 

GALERIJA

  • Mediku vos netapęs S.  Donskovas: medicina prarado psichiatrą arba ginekologą
  • Mediku vos netapęs S.  Donskovas: medicina prarado psichiatrą arba ginekologą
  • Mediku vos netapęs S.  Donskovas: medicina prarado psichiatrą arba ginekologą
  • Mediku vos netapęs S.  Donskovas: medicina prarado psichiatrą arba ginekologą
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

gerovietis

Na , jei turime stalių - dantistą .. tai kodėl negali būti psichiatras - ginekologas ? Pas abu kabinete yra kušetė .. :)

Senis visai nukvako

Jau geeriau sedetu namie ant sofkės seniukas .Pradeda nusipezėt senis

dainuokim i sveikata

medicina nieko neprarado o jus tapote jos pacientu ir cia biski arciau psihiatro

SUSIJUSIOS NAUJIENOS