Mia: savo vaiką teko iš anytos vogti ir aš tai padariau | kl.lt

MIA: SAVO VAIKĄ TEKO IŠ ANYTOS VOGTI IR AŠ TAI PADARIAU

  • 46

Dainininkė Mia Pilibaitytė išsiskiria ne tik savitu balso tembru, bet ir nuoširdžiu atvirumu. Atlikėjos asmeninis gyvenimas, kupinas spalvingų istorijų bei nutikimų, niekuomet nebuvo paslaptis jos gerbėjams. 

Puikiai žinomas faktas yra ir tai, kad atlikėja sūnaus susilaukė tebesimokydama mokykloje. „Kai gimė vaikas, buvau vos septyniolikos, pusę metų gyvenau pas tėvus, nes mano vyras dirbo ir gyveno Vilniuje, grįždavo tik savaitgaliais. Po to persikėliau į Vilnių, pradėjome gyventi kartu ir prasidėjo bėdos“, – apie jaunos šeimos problemas penktadienį pasirodysiančioje „Delfi TV“ laidoje „Pas Editą“ pasakojo žinoma moteris.

Tie, kas atidžiai stebėjo atlikėjos gyvenimą, pamena skandalą, kai pasigirdo kalbų apie tai, kad išsiskyrusi Mia neva negeba pasirūpinti sūnumi ir jį „numetė“ buvusiam vyrui. 2009 m. apie tai žiniasklaidai pasakojo buvęs sutuoktinis ir jo mama. Natūralu, kad kalbos apie tariamai neprižiūrimą berniuką patraukė ir Vaiko teisių apsaugos tarnybos dėmesį. Buvo kalbama apie tai, kad iš atlikėjos gali būti atimtos motinystės teisės. Tačiau tuomet tarnybų sprendimas buvo palankus Miai ir iš jos nebuvo atimta teisė rūpintis septynmečiu sūnumi Matu.

Šiandien, kai Matas jau yra suaugęs vyras, Mia laidoje „Pas Editą“ prisipažino, kad tuomet buvo sulaukusi iš buvusio vyro šeimos grasinimų sužlugdyti jos karjerą. Ir, pasak atlikėjos, išties tam buvo dedamos pastangos. 

Tačiau atlikėja tuomet neketino pasiduoti spaudimui. „Savo vaiką teko iš anytos vogti ir aš tai padariau“, – laidos vedėjai pirmąkart apie tai viešai prisipažino Mia. 

Rašyti komentarą
Komentarai (46)

Sorry, bet

kažkaip nekuklu su tokia iškirpte.... Aš taip niekad nesirengčiau.... Tuo labiau-dabar ne vasara..

JŪRA

Vitoj to ,kad anytai rankas pabučiuotų už anūkėlio auginimą pliurpia nesąmones.Taigi mielosios anytos širdį dalinančios mylimiems anūkėliams susimastykite .........

bėda

...kai talentas niekais švaistomas. Ir vis dėl noro būti mylima. Aišku, visos to nori, tačiau praverstų būti santūresnei. Radai savą (kad ir laikiną), tai netrimituok visam svietui, nes išsprūs iš rankų. Be to, ir princesėms tenka ne vieną varlę pabučiuoti, kol savo princą atranda. Koncentruokis į tai, ką geriausiai gebi - į dainavimą. Ir negalvok, kad "plaučius" demonstruodama, save reklamuoji kaip dainininkę. Greičiau kaip tą, kuri savo povyza sako:"Imkit mane ir vartokit"...Daugiau subtilumo reikėtų ir darbo - balsas tikrai puikus, jausmų pakanka, tave mylinčios publikos yra, tad sulauksi triumfo valandos. Ir be to "atributo" - vyro pašonėje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS