Modelis S. Starkutė: man niekada niekas gyvenime nekrito iš dangaus | kl.lt

MODELIS S. STARKUTĖ: MAN NIEKADA NIEKAS GYVENIME NEKRITO IŠ DANGAUS

Astrologinėmis prognozėmis galima tikėti, o galima pažvelgti tarsi į žaidimą. Kaip į naujų Drakono metų pranašystes, skirtas jų Zodiako ženklui, reagavo garsūs Lietuvos žmonės? Ar pasirengę priimti jiems žadamus iššūkius? Kuris prisipažins praėjusiais metais išsiskyręs net su keliais draugais? O kuris atrado gyvenimo meilę? Ir ko jie tikisi naujais 2024-aisiais metais?

Išgirdęs, kad gimusiems po Avino ženklu atėję 2024-ieji metai prabėgs tarsi lenktynėse, o noras viską pasiekti iš karto gali iškrėsti žiaurų pokštą, be to, laukia pamokos ir išbandymai santykiuose su draugais ir giminaičiais, garsiausias Lietuvos dekoratorius, tarptautinio pripažinimo sulaukęs 39-erių Mantas Petruškevičius tik numoja ranka.

„Nebijau jokių iššūkių todėl, kad aš jų turiu kiekvieną dieną, ir jau esu užsigrūdinęs. Jei mano gyvenimas būtų sėslus, būtų nuobodoka“, – teigs M. Petruškevičius.

Tuo metu Skorpiono ženkle gimę broliai dvyniai krepšininkai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai komentuodami jiems skirtas astrologų prognozes naujiems metams, kaip visada šmaikštaus, ir nevengs vienas kito pašiepti. Broliai Lavrinovičiai prisipažins nesantys idealūs sutuoktiniai.

„Stengiamės tobulėti ir kiekvienais metais vis daugiau skirti dėmesio žmonoms...“, – pasakos broliai.

Paklaustas, ar moka ilsėtis tarp gausybės darbų ir projektų, nuomonės formuotojas Naglis Bierancas atviraus, kad jam, kaip daugumai Mergelių ženklo atstovų, būdingas darbštumas, todėl jis mėgsta dirbti ir yra labai atsakingas, bet nepamiršta ir patinginiauti.

„Išnaudoti laisvą laiką nieko neveikimui moku profesionaliai, nes esu profesionalus sofų gulėtojas, moku labai gerai bimbinėti iš kampo į kampą, ir nesijausti dėl to kaltas“, – teigs N. Bierancas.

O štai modelis, „SbyS“ prekės ženklo įkūrėja, 38-erių Simona Starkutė prisipažins, kad praėjusiais metais jos geraširdiškumas ir vėl pakišo jai koją. Paklausta, ko tikisi iš atėjusių 2024-ųjų metų prisipažins, kad pagal Zodiako ženklą ji – jautis, tad jai įprasta arti savo vagą.

„Man niekas niekada gyvenime nekrito iš dangaus. Aš niekada nesu laimėjusi loterijoje, todėl naujais metais tikiuosi vienintelio dalyko – daug darbų“, – teigs S. Starkutė.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nepažįstų jos

Išvazda tai kekshė... ir kaip čia dabar man patikėti, kad ji viską sukūrė pati savo darbu??? Susimąsčiau...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS