Monika Marija apie vyrą D. Laukį: radau žmogų, su kuriuo man patinka pyktis | kl.lt

MONIKA MARIJA APIE VYRĄ D. LAUKĮ: RADAU ŽMOGŲ, SU KURIUO MAN PATINKA PYKTIS

  • 1

Atlikėja Monika Marija savo santykius su aktoriumi ir dainininku Dovydu Laukiu ilgą laiką laikė paslaptyje, tačiau praėjusių metų pabaigoje pora ne tik apie tai prakalbo, bet ir atskleidė sumainę žiedus. Atlikėja teigia, kad santykiuose nenori viskam pritariančio partnerio ir rado žmogų, su kuriuo gali viską išsiaiškinti.

„Su Dovydu viskas labai paprasta, bet ne per paprasta. Visada sakiau, kad meilė man yra ne tai, kaip tu gerai sugebi sutarti su žmogumi, bet tai, kaip tu moki su juo pyktis. Manau, kad radau tą žmogų, su kuriuo man labai patinka pyktis. Žmogų, su kuriuo mes neužtrenkiam durų, neišeinam ir nepaliekam kažkokio neišspręsto klausimo viduryje, ir visą laiką apie viską išsikalbam“, – mintis dėstė Monika Marija.

„Dovydas man niekada nenusileidžia ir visada kaip reikiant „pasimuša“ su manimi. Mano nuomone, tai yra per lengva, kai tik vienas dominuoja santykiuose ir išsako savo nuomonę, o kitas tiesiog pasiduoda be jokio konflikto. Man labai patinka, kad mes galime „mėtytis“ argumentais. Viskas taip, kaip ir turėtų būti. Kaip sakoma: „Kai randi tą žmogų, tai nebekyla jokių klausimų“, – savo santykiais džiaugėsi atlikėja.

Visada sakiau, kad meilė man yra ne tai, kaip tu gerai sugebi sutarti su žmogumi, bet tai, kaip tu moki su juo pyktis. Manau, kad radau tą žmogų, su kuriuo man labai patinka pyktis.

Tiek Monika Marija, tiek D. Laukys rudenį dalyvavo projekte „Šok su žvaigžde“ ir, šokdami su skirtingais partneriais, toliau nuo visų slėpė savo santykius. Dainininkė interviu metu prisipažino, kad ilgą laiką apie vienas kito dalyvavimą projekte net nežinojo, o stebint Dovydo pasirodymus apimdavo daugybė emocijų.

„Manau, kad kiekvienai šeimai yra labai geras pratimas pabūti konkurentais, todėl šokių projektas mums taip pat buvo labai įdomi patirtis. Jei atvirai, tai mes vienas su kitu nelabai dalinamės savo darbais, todėl mes labai ilgai net nežinojome, kad mes ten abu dalyvausim“, – prisiminė dainininkė.

„Nepaisant to, kad aš labai nuoširdžiai pavydžiu Dovydui jo charizmos, gebėjimo elgtis scenoje ir nesutramdomos energijos, man iš tiesų į jį žiūrėti šokantį buvo labai malonu, labai juo didžiavausi ir pavydėjau, ir netgi verkiau apimta euforijos, nes žmogus taip atsipalaiduoja scenoje. Taip pat buvo labai gera būti tokioje darbinėje aplinkoje ir jaudulyje su artimu žmogumi“, – teigė Monika Marija.

Praėjusiais metais 22-ejų metų atlikėja save išbandė ne tik šokiuose, bet ir paragavo aktorystės duonos – atliko vaidmenį muzikiniame spektaklyje „Mažvydas“ pagal Justiną Marcinkevičių. Nors ši patirtis Monikai Marijai be galo patiko, atlikėja teigia ateityje turbūt vis tik liksianti prie to, ką moka geriausiai.

„Nusižengsiu savo specialybei, bet drįsčiau sakyti, kad tai yra pats sudėtingiausias ir labiausiai idėjiškai apdovanojantis sceninis darbas. Ten tu turi atiduoti labai daug savęs – dainuoti, šokti, judėti, komunikuoti scenoje su kitais, perteikti kažkokias emocijas, nesvarbu, kaip tuo metu jautiesi. Dėl tos priežasties labai didžiuojuosi, kad yra tokių žmonių Lietuvoje, kurie tą darbą geba atlikti taip gerai ir džiaugiuosi, jog galėjau šalia jų pabūti. Savęs, kaip aktorės, neįsivaizduoju. Netgi jaučiu, kad nelabai noriu filmuotis savo vaizdo klipuose. Matau save, kaip dainuojančią asmenybę ir jaučiu ryšį su žmonėmis per savo balsą, o ne per mimikas ar judesius. Nepaisant to, viskas yra įmanoma“, – užbaigė atlikėja.

Kodėl Monika Marija savo kūrybinį procesą vadina tikru chaosu, kaip atrodo naujasis atlikėjos gyvenimo etapas ir kodėl atlikėja teigia nuo šiol dėsianti mažiau pastangų, jog įtiktų publikai – sužinosite jau šį sekmadienį 20.45 val. laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ per DELFI TV.

GALERIJA

  • Monika Marija
  • Dovydas Laukys
Laidos stop kadras ir TV3 arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pastebėjimas

Bus sunku, nes abu - labai stiprios asmenybės.... Sėkmės gludinant krumpliaratį:)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS