Monikos Marijos karjeroje – pokyčiai | kl.lt

MONIKOS MARIJOS KARJEROJE – POKYČIAI

  • 0

Po daugiau nei dvejų metų darbo kartu, baigiasi „Elitaz music“ ir Monikos Marijos bendradarbiavimas.

Vyriausiasis kūrybos namų „Elitaz“ prodiuseris Gediminas Jaunius mano, kad su atlikėja Monika Marija jų keliai neabejotinai dar susikirs: „Monikos Marijos karjera, kuri, bendrų mūsų pastangų dėka, susiklostė išskirtinai sėkmingai. Tikiuosi, jog ir toliau jos talentas spindės ryškiai ir vis platesnėse kūrybinėse erdvėse. Monika Marija visuomet bus svarbi „Lietuvos balso“ šeimos dalis.  Komandos vardu linkiu jai sėkmės savarankiškai tęsiant karjerą, neabejoju – dar ne kartą susitiksime bendruose projektuose.“

Po pergalės „Lietuvos balse“ Monikos Marijos populiarumas įsižiebė akimirksniu: debiutinis albumas, šeši autoriniai singlai, sukurti su geriausiais Lietuvos ir Švedijos muzikos kūrėjais, tarp kurių milijonus peržiūrų skaičiuojantis singlas „Light On“; keturi vaizdo klipai; finalas trijose nacionalinėse „Eurovizijos“ atrankose, prizinė vieta tarptautiniame prestižiniame konkurse „Cerbul de Aur 2019“ Rumunijoje; net keli nacionaliniai turai: 2018 metų turas po didžiąsias šalies arenas, antrasis koncertinis turas 2019-aisiais apėmė 16 Lietuvos miestų; ryškus vaidmuo koliažinėje operoje „Mažvydas“; daugybė televizinių renginių – Monika Marija šiandien viena aktyviausiai koncertuojančių šalies atlikėjų. 

„Ne kartą esu sakiusi, kad „Lietuvos balsas“ taip negrįžtamai pakeitė mano gyvenimą, kad, atrodo, nebeprisimenu, koks jis buvo prieš tai. Džiaugiuos ir didžiuojuosi, kad šiame projekte sutikau komandą ir žmones, su kuriais iki šiol dirbome kartu. Per pastaruosius kelerius metus turėjau galimybę išmokti įdomiausią savo gyvenime kursą, kuriame labai daug sužinojau. Už tai esu dėkinga „Elitaz“ komandai ir tikiuosi, kad toliau vieni kitus palaikysime kūrybos pasaulyje!“, – sako Monika Marija.

GALERIJA

  • Monikos Marijos karjeroje – pokyčiai
  • Monikos Marijos karjeroje – pokyčiai
„Elitaz music“ ir L. Simulytės-Belovės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS