Monique pažėrė staigmenų: interaktyviame koncerte pasirodys ypatingas svečias | kl.lt

MONIQUE PAŽĖRĖ STAIGMENŲ: INTERAKTYVIAME KONCERTE PASIRODYS YPATINGAS SVEČIAS

  • 0

Jau šį ketvirtadienį (gegužės 14 d.) vyks Monique interaktyvus koncertas, kuris bus transliuojamas nauju interaktyvių renginių interneto kanalu „Stage On“. Likus vos vienai dienai iki renginio, dainininkė atskleidžia dar daugiau detalių apie ypatingą savo pasirodymą. Monika Pundziūtė-Monique į sceną lips ne viena, o kartu su Justinu Jaručiu, su kuriuo atliks bendrą kūrinį.

Bilietus į Monique koncertą, kurį tiesiogiai transliuos interaktyvių renginių kanalas „Stage On“, galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu.

„Koncerte žiūrovai išvys ne tik mane. Į šią unikalią patirtį pakviečiau savo gerą draugą J. Jarutį – abu nekantriai laukiame pasirodymo“ – sako Monique.

„Džiaugiuosi galėdamas palaikyti Moniką ir taip prisidėti prie šios išskirtinės idėjos įgyvendimo“ – dainininkei pritaria J. Jarutis.

Monique interaktyvaus koncerto tiesioginės transliacijos metu gerbėjai išgirs visus garsiausius hitus „Make Me Human“, „Nenoriu grįžt namo“, „Dviese“, „Nauja istorija“ ir kitus puikiai žinomus kūrinius. Dainininkė taip pat žada tikrą muzikinę staigmeną, kurią atskleis tik koncerto dieną.

„Kol situacija Lietuvoje yra tokia, mes pažadame renginius atnešti į jūsų namus. Po pirmojo interaktyvaus Manto koncerto sulaukėme didelio kūrėjų susidomėjimo, matome jog jie be galo pasiilgę kontakto su savo gerbėjais. Visi kartu galime sukurti unikalų ryšį, todėl labai kviečiame visus prisijungti“, – kviečia „Stage On“ komanda, netrukus skelbsianti dar daugiau tiesiogiai transliuojamų interaktyvių renginių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS