„Muzikinės kaukės“ dalyvė J. Žičkutė: karantinas – idealus laikas dalyvauti projekte | kl.lt

„MUZIKINĖS KAUKĖS“ DALYVĖ J. ŽIČKUTĖ: KARANTINAS – IDEALUS LAIKAS DALYVAUTI PROJEKTE

  • 0

Naujo BTV „Muzikinės kaukės“ sezono pirmoje laidoje sužibėjo LNK laidos KK2 vedėja Justė Žičkutė. Mažai kas žinojo, kad iškalbinga ir energinga mergina puikiai moka judėti ir dainuoti.

„Esu kilusi iš nedidelio miestelio – Vėžaičių, visi ten visi kitus pažįstame, todėl žinau, kad turiu didžiulę palaikymo komandą. Pirmą laidą stebėdami tėvai labai jaudinosi, ypač tėtis, kad griežtoji komisijos narė Inga Valinskienė nepasakytų ko nors apie jo dukrą. Laimei, sakė tik didžiausius komplimentus. Šis projektas ir viskas, kas vyksta šiuo metu mano gyvenime, tai savęs pažinimo kelionė, esu labai laiminga ir pažadu parodyti viską, ką galiu“, – sako J. Žičkutė.

„Mano atėjimas į „Muzikinę kaukę“ daug kam buvo staigmena. Taip, mokyklos laikais dainuodavau chore, bet niekada – kaip solo atlikėja, nors lankiau muzikos mokyklą, bet ten pagrindinis instrumentas buvo smuikas. Tiesa, kažkada du mėnesius, Klaipėdoje lankiau operinio dainavimo pamokas, bet dainininke savęs niekada nelaikiau. Ir sulaukusi pasiūlymo dalyvauti projekte kažkaip nesuabejojau, o nusprendžiau pabandyti ir kol kas visiškai nesigailiu“ – pasakoja J. Žičkutė, kuri jau pirmoje laidoje surinko daugiausiai komisijos ir dalyvių balų ir tapo to vakaro geriausia atlikėja.

„Pagrindinis mano padėjėjas ir palaikymo komanda yra draugas Tomas. Kad galėčiau ruoštis pasirodymams ir repetuoti, jis nupirko mikrofoną, prijungė kolonėles, todėl mūsų namai dabar yra pagrindinė repeticijų salė. Tiesa, kai repetavau Jennifer Lopez pasirodymui, Tomas vis primindavo, kad neįsijausčiau ir su aukštakulniais nesubraižyčiau parketo“, – juokiasi Justė.

Jauna moteris dirba televizijoje, veda populiarią laidą, popiet jos balsą galime girdėti „Radiocentro“ eteryje, na, o šeštadieniais ji dainuoja „Muzikinėje kaukėje“. Kaip įmanoma viską suspėti?

„Iš pradžių laksčiau visur, pajutau, kad pradedu blaškytis ir teko susidėlioti prioritetus. Dabar grafikas susistygavo, tai viską spėju pakankamai ramiai. Kol yra karantinas, niekur negali išeiti, todėl visą laisvalaikį skiriu repeticijoms. Idealus laikas dalyvauti projekte!“ – sako J. Žičkutė.

GALERIJA

  • „Muzikinės kaukės“ dalyvė J. Žičkutė: karantinas – idealus laikas dalyvauti projekte
  • „Muzikinės kaukės“ dalyvė J. Žičkutė: karantinas – idealus laikas dalyvauti projekte
D. Beržinio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS