N. Bunkė apie jaunesnį mylimąjį: mane sužavėjo tai, kad jis – pareigūnas | kl.lt

N. BUNKĖ APIE JAUNESNĮ MYLIMĄJĮ: MANE SUŽAVĖJO TAI, KAD JIS – PAREIGŪNAS

  • 12

Dainininkė ir verslininkė Natalija Bunkė – viena charizmatiškiausių pramogų pasaulio moterų. Prieš daugiau nei 10 metų seksualiu ir jaunatvišku įvaizdžiu išgarsėjusi grupės „Yva“ narė šiandien apie savo asmeninį gyvenimą žiniasklaidai kalba vis rečiau.

Šį vakarą TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ Natalija atvers širdį apie savo nelengvą charakterį, motinystės džiaugsmus bei rūpesčius ir aštuoneriais metais jaunesnį mylimąjį.

Vietoje nenustygstanti N. Bunkė prisipažins visada esanti atvira naujoms galimybėms. „Aš nemoku sėdėti vietoje. Kai įdarbini savo pomėgius, tai tau tiesiog dirbti nereikia. Mano galvoje sukasi įvairiausių minčių, verslo idėjų, ir tai tikrai nėra mano paskutiniai mažyčiai versliukai“, – apie ateities planus kalbės N. Bunkė.

Dainininkė prisipažins, kad visgi svarbiausia veikla yra motinystė. N. Bunkė pasakos, kad atsiradus sūnui Kristupui padaugėjo rūpesčių ir atsakomybių, tačiau laikas su vaiku atperka viską. Nors moteris su sūnaus tėčiu Danieliumi Bunkumi yra išsiskyrusi, džiaugiasi jo ir sūnaus gražiu bendravimu: „Džiaugiuosi, kad Kristupas turi tokį tėtį, kuriam ne vis vien ir ne vienodai, kaip jis auga, ir prie to auklėjimo jis stipriai prisideda.“

Laidoje moteris atskleis, kad jau daugiau nei pusę metų jos širdis užimta. N. Bunkė atviraus, kad pirmiausia ją labai gąsdino amžiaus skirtumas – moters mylimasis net aštuoneriais metais jaunesnis, tačiau užgimti meilei tai nesutrukdė. „Mane kaip moterį sužavėjo tai, kad jis yra kriminalinės policijos pareigūnas. Ta uniforma...“, – svajingai kalbės Natalija.

Žinoma moteris pasakos, kad jai santykiuose svarbiausia jausti antrosios pusės vyriškumą ir ramybę. „Aš nenoriu fejerverkų namuose, juos turiu savo darbe. Namuose aš esu visiškai šeimyniška, nusivaliusi makiažą ir stovinti prie puodų“, – pasakos N. Bunkė.

N. Bunkės interviu – jau šiandien, 18 val. gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

GALERIJA

  • N. Bunkė apie jaunesnį mylimąjį: mane sužavėjo tai, kad jis – pareigūnas
  • N. Bunkė apie jaunesnį mylimąjį: mane sužavėjo tai, kad jis – pareigūnas
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

kaunas

nedaryk gedos sunui jau sena karve turetum jau tureti prito kiek tu turejai tu vyru slikstu jau ziureti i tavo snuki nuvalkiota ziurke

Toks

Įspūdis,kad Natalija su uniforma gyvens.O jeigu atsiras dar gražesnė uniforma?Gal reikėtų pagalvoti apie tai, kokį šeimos pavyzdį abu su Danielium rodo savo sūnui Kristupui.Keisdamos vyrus, žaloja vaikus.

turbut

Suzavejo stovesena -kojos placiai,rankos uz nugaros?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS