N. Bunkė: asmeninės gyvenimo pamokos – pačios sunkiausios | kl.lt

N. BUNKĖ: ASMENINĖS GYVENIMO PAMOKOS – PAČIOS SUNKIAUSIOS

  • 0

Vos prieš kelias savaites Ispanijai priklausančioje Maljorkos saloje stebimi tik artimiausių šeimos narių ir draugų susituokė 38-erių dainininkė Natalija Bunkė ir jos mylimasis, aštuoneriais metais jaunesnis Edgaras Eidėjus.

Šį pirmadienio vakarą, 20 val., LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ – išskirtiniai kadrai iš Natalijos ir Edgaro šventės. Gyvenimas tapus žmona, pasak Natalijos, nepasikeitė. O kartu su Edgaru jie taip susiejo savo gyvenimus, kad dvejonių – ar čia tas vienintelis, galintis būti jos vyru, tiesiog nebėra.

Laidoje moteris atviraus ir apie juodus laikotarpius, asmeniniame gyvenime, į kuriuos ji stengiasi nesigręžioti atgal ir pasimokyti iš savo klaidų. „Visą laiką asmeninės gyvenimo pamokos – pačios sunkiausios. Ne darbinės, ne profesinės, bet asmeninės, nes tai tave labiausiai daužo. Skyrybos su Danieliumi man buvo gana skausmingos, skyrybos su Vilmantu buvo baisios, tikrai mane kaip asmenybę labai sudaužė. Keltis reikėjo labai skausmingai, ir sunkiai... Tai dabar aš galiu tikrai pasidžiaugti tuo, kad pagaliau aš tą savo laimę radau...“, – pasakos Natalija.

GALERIJA

  • N. Bunkė: asmeninės gyvenimo pamokos – pačios sunkiausios
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS