N. Jagelavičienė atskleidė, ką manė apie dukters Agnės santuoką: kaip mama turėjau pritarti | kl.lt

N. JAGELAVIČIENĖ ATSKLEIDĖ, KĄ MANĖ APIE DUKTERS AGNĖS SANTUOKĄ: KAIP MAMA TURĖJAU PRITARTI

  • 78

Praėjo metai nuo to, kai netikėtai po staigios ligos mirė žinoma verslininkė, stilistė, viena garsiausių šalies nuomonės formuotojų Agnė Jagelavičiūtė. 2022 m. gruodžio 28-ąją iškeliavusi moteris po savęs paliko didelę netektį. Apie tai, ko labiausiai gailisi santykiuose su dukra ir kokias klaidas galimai padarė, papasakojo velionės mama Nijolė Jagelavičienė.

Vilniaus miesto tarybos narė LNK laidai „Bučiuoju. Rūta“ prisipažino, kad iki šiol gailisi dukrai pasakiusi per mažai gražių žodžių.

„Bandau save raminti, kad jos misija Žemėje baigėsi, nes ji savo metus skriejo taip greitai kaip ugnis, kaip meteoras. Agnė tiek visko nuveikė ir per savo trumpus metus atgyveno kur kas daugiau, nei atgyventų kitas žmogus, kuriam devyniasdešimt metų“, – sakė N. Jagelavičienė, svarstydama, kodėl likimas būtent jai skyrė sunkią gedulo naštą.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Paklausta, ką norėtų pasakyti dukrai, jei ši galėtų ją išgirsti, moteris sakė, kad pasakytų Agnei, jog be galo jos ilgisi.

„Galėčiau pasakyti: „Dieve, kaip man tavęs trūksta, tu net neįsivaizduoji, kaip man tavęs trūksta“, – sakė velionės mama.

Dabar Nijolė teismuose kovoja dėl dukros palikimo – dalis jo atiteko mažamečiui Agnės ir jos buvusio vyro Manto Volkaus sūnui. Kol vaikas nepilnametis, M. Volkus yra atsakingas už tai, ką paveldėjo sūnus. A. Jagelavičiūtė su vyru susituokė 2013 m. pabaigoje, po metų porai gimė sūnus. Santuoka iširo 2019-aisiais. Pašlijus poros santykiams, socialinėje erdvėje Agnė ne kartą pasakojo apie tai, ką teko išgyventi santuokoje ir jai pasibaigus.

Nors N. Jagelavičienės santykiai su buvusiu žentu – labai komplikuoti, tačiau moteris sako nesmerkianti dukros pasirinkimo tekėti už M. Volkaus.

„Įsivaizduokite, Agnė jį išsirinkusi net lėliuko užsimanė. Tai negali pasakyti, kad ji pasirinko neteisingai, nes tai yra jos gyvenimas. Aš kaip mama turėjau pritarti ir džiaugtis jos buvusia laime“, – sakė Nijolė.

Moteris pridūrė, jog tikisi, kad teisiniai ginčai ilgai netruks.

„Tai, kas dabar vyksta, aš tikiuosi, kad viskas pasibaigs. Tikiuosi, kad ir tai praeina“, – kalbėjo N. Jagelavičienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (78)

Anonimas

Kiek nedašiko Agnė-pabaigs motina...

Močiutė

Gal jau gana populiarinti save mirusios dukros vardu? Beliko kreiptis į popiežių, kad paskelbtų šventąja....

Alina

ATSIBODO SI MOTERIS....gal jau gana.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS