N. Pareigytės-Rukaitienės gyvenime – pokyčiai: grįžta į televiziją | kl.lt

N. PAREIGYTĖS-RUKAITIENĖS GYVENIME – POKYČIAI: GRĮŽTA Į TELEVIZIJĄ

  • 1

Nuo šeštadienio į LNK televizijos eterį sugrįžta daugelio žiūrovių pamėgta laida moterims „Mes pačios“ ir jos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

„Praėję metai visiems atnešė nemažai iššūkių, o nusivylimų bei nerimo patyrėme daugiau nei džiaugsmo, todėl dabar pats laikas prasidedant pavasariui atgaivinti savo kasdienybę, pasirūpinti savo vidiniu ir išoriniu grožiu, viliantis, jog šie metai bus kur kas šviesesni“, – sako laidos vedėja. 

Šeštadienio rytai vėl suteiks galimybę pasimėgauti rytiniu puodeliu kavos, išgirsti motyvuojančias sėkmės istorijas, taip pat sužinoti grožio industrijos naujoves, išmokti naujų kulinarinių subtilybių bei išgirsti įkvepiančių idėjų turiningam laisvalaikiui. 

N. Pareigytė-Rukaitienė įsitikinusi, kad mums visiems šiuo metu trūksta motyvacijos, kas visiškai nestebina, turint omenyje įtemptą žiemą, tačiau kas, jei ne mes pačios moterys pasirūpins savimi, savo grožiu bei siela? Pavasaris gamtoje pranašauja pradžią, todėl labai simboliška, kad laida prasidės pirmąjį pavasario šeštadienį.

„Tai bus ženklas, kad nuo šiol šeštadienio rytas bus skirtas geresnei mūsų savijautai, o ne po visos savaitės nuotolinio darbo susikaupusiai namų ruošai“, – kviesdama šeštadienio rytais, 9.30 val., įsijungti LNK, šypsosi Nijolė. 

GALERIJA

  • N. Pareigytės-Rukaitienės gyvenime – pokyčiai: grįžta į televiziją
  • N. Pareigytės-Rukaitienės gyvenime – pokyčiai: grįžta į televiziją
  • N. Pareigytės-Rukaitienės gyvenime – pokyčiai: grįžta į televiziją
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jo

Lietuvoje trūksta naujų veidų ir talentingų laidų vedėjų. Per karantiną visos fifos sulindo į televizorių, o kur dar ieškantys darbo aktoriukai... Ir vėl visur tie patys, tas pat per tą patį. Ir vėl Liepa, Rukaitienė, Siaurusaitis, Savickas... Kasdien tie patys per visas įmanomas TV.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS