Namie užsidaręs M. Mikutavičius siunčia griežtą žinią: turime susitelkti | kl.lt

NAMIE UŽSIDARĘS M. MIKUTAVIČIUS SIUNČIA GRIEŽTĄ ŽINIĄ: TURIME SUSITELKTI

  • 5

Garsūs Lietuvoje žmonės susijungė tam, kad piliečiai įsiklausytų – liktų namie ir apsaugotų save bei vieni kitus. Prie naujos pilietinės akcijos #LiekameNamie prisidedančios įžimybės tvirtina, jog kiekvienas esame atsakingas už šio viruso stabdymą.

„Žmonės žūsta, kiti dirba iki nukritimo. Laikas gudrauti – praėjo. Mes turime susitelkti ir laikytis disciplinos. Mieli bičiuliai, žiūrėkime į tai rimtai, pakentėkime“, – žmones ragina Marijonas Mikutavičius. 

Bendrame vaizdo įraše akcentuojamos svarbiausios priemonės, saugančios nuo viruso – savęs izoliavimas, kontakto laikymasis bei koronaviruso simptomų stebėjimas. Į visus Lietuvos žmones kreipiasi dainininkai Marijonas Mikutavičius ir Justė Arlauskaitė-Jazzu, aktorius Vytautas Rumšas, televizijos laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė bei keliautojo Vytaro ir Laisvės Radzevičių šeimyna.

Šios idėjos režisierius Dominykas Kubilius tikisi, jog svarbi žvaigždžių žinutė pasieks kiekvieną.

„Visos garsiausios šalies žvaigždės užsidarė namie ir sutiko perduoti reikšmingą žinią – kaip  gyvybiškai svarbu likti namuose. Įžimybės bendrame klipe susitelkė tam, kad mes šiuo sunkiu laikotarpiu įsiklausytume. Dėkoju prisidėjusiems bičiuliams ir tikiuosi, kad jų balsas bus išgirstas“, – teigia D. Kubilius.

Praėjusią savaitę vyresnio amžiaus žmones namuose likti ragino televizijos laidų režisierius Vytenis Pauliukaitis, Nacionalinės premijos laureatas Donatas Katkus, aktoriai Vytautas Rumšas vyresnysis, Larisa Kalpokaitė ir Kristina Kazlauskaitė bei radijo laidų vedėja Zita Kelmickaitė. Žinomi žmonės prašo likti namie ir parodyti koronavirusui ragus kartu su grupe „The Roop“.

 

 

Svetainėje www.koronastop.lt galite sužinoti naujausią informaciją ir atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus dėl koronaviruso arba kreiptis nemokamu numeriu – 1808.

Gairės: Marijonas Mikutavičius, koronavirusas, Koronavirusas Lietuvoje, liekame namie, COVID-19 karantinas, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Labai gerai,nes fabrikai,gamyklos netersia oro.Po to zmones sedi namie,nera kam aplinkos siukslinti.Gamta apsivalys,nes neseniai reke klimato kaita.Po to pabendraus daugiau su seima,su artimais.Ir metas apie viska pagalvoti,o ne lektiir lekti.Per ta lekima vienas kito nemato.

Gabrys

Sedek namie Ir ne pirst,ko cia dantis siepi ir medijas lendi,ar demesio jums truksta,zvaigzdunai...

Pries tai dviems

Nu kas jums?? Koks skirtumas kas pas ka buvo ar nebuvo? Ar neturetu buti isgirsta PAGRINDINE ZINUTE - LIKTI NAMIE??? troliai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS