Naują dainą pristatanti I. Jankauskaitė: ji kelia antakius ir man | kl.lt

NAUJĄ DAINĄ PRISTATANTI I. JANKAUSKAITĖ: JI KELIA ANTAKIUS IR MAN

  • 0

Praėjusią savaitę muzikiniuose apdovanojimuose M.A.M.A. pripažinta kaip geriausia praėjusių metų tradicinės pop muzikos atstovė, atlikėja Inga Jankauskaitė ir toliau neketina sustoti. Šiandien gerai žinoma kūrėja klausytojams pristato visiškai netikėtą kūrybinį darbą – drum‘n‘bass stiliaus dainą „Kas mes tokie“.

Pati atlikėja neslepia džiaugsmo, kad ryžosi šiam eksperimentui, o išgirdusi galutinį rezultatą, teigia neketinanti sustoti ir toliau eksperimentuoti.

„Šita daina kelia antakius ne tik nustebusiems klausytojams, bet ir man pačiai. Kaip gyvas įrodymas to, jog svarbiausia kūryboje nuolatinė kaita, paieškos ir nebijojimas žaisti. Leidausi į šį eksperimentą su dideliu smalsumu ir drąsa, o dabar noriu kartoti, nes tai atnešė tokio atradimo džiaugsmą, kurį sunku, bet privalu išsaugoti. Žaiskite, keiskitės, šokite! Baisiausia kas gali nutikti kūrėjui, tai įstrigti žinojimuose apie save. Nuspręsti sau, kad esi tik viena spalva. Tai siaubingai nuobodu“, – džiaugiasi kūrėja.

Žinoma dainininkė papasakojo ir apie jos sūnaus Kosto reakciją, kuris vienas pirmųjų išgirdo naująją mamos dainą. Pasak atlikėjos, sūnaus reakcija buvo labai maloni.

„Mano  sūnus Kostas yra DJ ir jo reakcija buvo labai audringa – skambino man, vos paklausęs dainą, ir sakė: „Mama, tai geriausias tavo gabalas!“ Jau vien dėl to prižadu žaisti toliau. Renku lyg pačius egzotiškiausius prieskonius, iš kurių galėčiau kurti įmantrius skonius koncertams“, – pasakoja Inga.

„Man svarbūs apdovanojimai, be abejo, kaip galėtų būti kitaip. Ir nors aišku, jog jie nepadeda sukurti dainų, bet tikrai labai pakelia ūpą tai daryti. Todėl aš labai dėkinga ir priimu tai kaip leidimą tai daryti toliau. Ir aš specialiai šitą dainą paleidžiu dabar, iš karto po to, kai antrą kartą iš eilės gavau M.A.M.A. metų tradicinė pop muzika apdovanojimą. Tai te jums tradicinė“, – teigia humoro nestokojanti moteris.

Jau visai netrukus atlikėja leisis į naujausio albumo „Švyturys“ pristatymo koncertus, kurie startuos vasario 12 d. Anykščiuose, vėliau 19 d. tęsis Jonavoje, 25 d. – Rietave, 26 d. – Rokiškyje. Kovo 5 d. pasirodymas persikels į Birštoną, 12 d. – Biržus, 18 d. – Skuodą, 19 d. – Druskininkus, 26 d. – Kuršėnus. 

GALERIJA

  • Naują dainą pristatanti I. Jankauskaitė: ji kelia antakius ir man
Eitvydo Kinaičio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS