Naujai Merūno dainai apie bekraštę meilę žodžius sukūrė I. Narkutė | kl.lt

NAUJAI MERŪNO DAINAI APIE BEKRAŠTĘ MEILĘ ŽODŽIUS SUKŪRĖ I. NARKUTĖ

  • 1

„Tas jausmas“ – pirmoji daina iš būsimojo Merūno albumo „Muzika-Lietuvai“. Albumas su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru bus pristatytas išskirtiniuose koncertuose didžiuosiuose šalies miestuose.

„Širdis jaučia, kad daina „Tas jausmas“, su kuria pradedu savo albumo ir koncertinio turo „Muzika-Lietuvai“ pristatymą, bus svarbi ne tik mano kartai, bet ir mūsų vaikams. Kuo vyresnis darausi, tuo sunkiau tampa nusakyti meilės jausmą. Jis auga ir bręsta manyje, tampa labai sudėtingas. Geriausiai jį pavyksta išreikšti per muziką. Taigi ši nauja daina yra tiesiog... apie didelę bekraštę meilę. Jei jūs klausydami atpažinsite ir savo gilų jausmą, būsiu labai laimingas“, – sako Merūnas.

Muziką dainai „Tas jausmas“ sukūrė kompozitorius Kipras Mašanauskas, žodžius – Ieva Narkutė. Tai viena iš dainų, kurias Merūnas šiuo metu baigia įrašyti K. Mašanausko studijoje.

Albumas „Muzika-Lietuvai“ drauge su kitomis jau žinomomis geriausiomis Merūno dainomis bus pristatytas grandioziniuose koncertuose spalio mėnesį. Dėl koncertų Lietuvoje dainininkas šiek tiek pristabdė pasirodymus užsienio scenose. „Bus tikrai ypatingi koncertai, tokių gyvenime nesu turėjęs. Labai lauksiu visų jūsų“, – sakė Merūnas.

Albumo pristatymo koncertai vyks spalio 22 dieną – Klaipėdoje „Švyturio“ arenoje, 28 d. – Vilniuje, „Siemens“ arenoje, 30 d. – Kaune „Žalgirio“ arenoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

puiku

mums patinka ir merunas ir narkute

SUSIJUSIOS NAUJIENOS