Naujasis J. Partikės draugas Bronius neskubina jos kuo greičiau skirtis: dar nesiruošiu pirštis | kl.lt

NAUJASIS J. PARTIKĖS DRAUGAS BRONIUS NESKUBINA JOS KUO GREIČIAU SKIRTIS: DAR NESIRUOŠIU PIRŠTIS

Lietuvoje – ne tik vestuvių, bet ir skyrybų bumas, išsidraskė poros, kurias daugelis vadino pavyzdinėmis, pavyzdžiui, Maslobojevai, Partikai, Petrauskai. O Stano su žmona, antrąsyk susituokę, išsiskyrė antrą kartą. Kodėl daugybę išbandymų įveikę žmonės išsivaikšto? Kaip buvę mylimieji tampa priešais? Žinomi žmonės kalbėjo apie aistrą, geismą ir šaltą protą.

Grožio procedūrų specialistė Justina Partikė su vyru Vyteniu skirtingais keliais pasuko nesulaukę trejų metų santuokos sukakties. Vieną gražią dieną jos vyras išvažiavo į darbą ir parašė žinutę, kad negrįš, nes nebemyli. „Santuokoje buvo nuosmukių, bet buvo ir labai gražių dalykų, man meilė nedingo, o jam pradingo. Pusę metų verkdavau vien išgirdusi jo vardą, o kai jį pamatydavau, galvodavau, kad mane į psichuškę išveš, –  kalbėjo J. Partikė. – Skyrybos nėra lengvas dalykas, žiauriai išgyvenau, bet atėjo momentas, kai aš jį visiškai paleidau, ir pagalvojau, gal jau reikia pradėti ieškoti. Mano draugė per „Tinderį” susirado gerą berniuką, kai jį pamačiau, man net žandikaulis atvipo. Susikūriau „Tinderį” ir ten radau Bronių.“

Praėjus vos pusantro mėnesio nuo pažinties, kultūrizmo ir kūno rengybos sportininkas, treneris Bronius Šukys metė darbą Kaune ir persikėlė į Klaipėdą arčiau Justinos. Broniaus neglumina, kad oficialiai Justina dar nėra išsiskyrusi ir jo statusas – meilužio. Naujasis draugas neskubina Justinos skirtis. „Nes dar nesiruošiu pirštis, – paaiškino Bronius. – Turiu pajausti, kad noriu vesti, reikia labiau susipažinti su žmogumi“.  

Justina sakė, kad su advokatais jau aptarė skyrybų sąlygas. „Nekainuos daug. Norim taikių skyrybų, greitai ir pigiai. Vyteniui galbūt sunku finansiškai ir kam mane skalpuoti, kai aš auginu dukrą“, – apie skyrybas kalbėjo Justina.

Pasak Justinos, naujasis draugas Bronius yra visiška jos priešingybė – labai ramus. „Bet vakar jis mane užkniso, miegojom atsiskyrę pagalve kaip Kinijos siena“, – juokėsi Justina. 

Tuo metu atlikėjas Alanas Chošnau šį spalį mini 12 metų santuokos su žmona Valda  sukaktį.

„Susituokėme po penkių mėnesių pažinties, net negyvenę kartu. Kai ją pamačiau, ji man padarė didelį įspūdį, sukrėtė gerąja prasme, aš pajaučiau, kad pas ją tiek daug visko. Ir tada mūsų santykių namas pasistatė. Aš ją pakviečiau į Jordaniją, Amaną, ir prie visos šeimos pasipiršau“, – savo šeimos istoriją pasakojo Alanas. 

LNK nuotr. 

Per daugiau nei dešimt metų santuokos, pasak Alano, buvo visko. „Buvo daug konfliktų, juk visiškai nepažinome vienas kito. Mes su Valda esame skirtingi, aš daugiau į harmoniją, o žmona – labiau į veiksmą. Mes ateiname iš skirtingų šeimų, skirtingų aplinkų. Buvo momentas, kai aš buvau patikėjęs ta mintim, kad kai laiminga žmona – laiminga šeima. Dabar taip nemanau, nes laiminga šeima tada, kai laimingas vyras ir laiminga žmona“.

Visos santuokinės laimės ir rietenų paslaptys – šį vakarą „KK2 penktadienyje“, 19.30 val., per LNK.

 

GALERIJA

  • Naujasis J. Partikės draugas Bronius neskubina jos kuo greičiau skirtis: dar nesiruošiu pirštis
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kas čia per

Šarikovai?

Vc

Jau bronius pabego .senos naujienos;)))))

ai

kai ner apie ka rasyt...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS