„Naujoji pupytė“ V. Jakutienė susilaukė trečios atžalos | kl.lt

„NAUJOJI PUPYTĖ“ V. JAKUTIENĖ SUSILAUKĖ TREČIOS ATŽALOS

Dainininkė, buvusi „Naujųjų pupyčių“ narė Vita Jakutienė susilaukė mergaitės ir tapo daugiavaike mama. Mažylė – trečioji 29-erių moters atžala. 

V. Jakutienė jau augina dukrą Nikoletą ir sūnų Armandą.

Pranešama, kad dainininkė dukrytės susilaukė dar praėjusią savaitę, tačiau savo laime džiaugiasi tyliai ir nuo komentarų žiniasklaidai susilaiko. Nuo viešumos moteris pastaruoju metu buvo atsiribojusi.

Nieko keisto – išbandymų likimas jai nepašykštėjo. 2015-ųjų rudenį, lapkričio 7-osios naktį, Kaune prie namų buvo nušautas V. Jakutienės širdies draugas Deimantas Bugavičius. Policijos duomenimis, šalia jo buvusi dainininkė tik per plauką išvengė nelaimės. Iki šiol neišsiskyrusi su sutuoktiniu Justu Jakučiu atlikėja tuomet pakliuvo į apkalbų audrą, kuri virto uraganu pasklidus žiniai apie jos nėštumą. Kalbų, kad būsimo kūdikio tėvas – D. Bugavičius, V. Jakutienė nei tvirtino, nei neigė – atvirauti apie asmeninį gyvenimą kaskart atsisakydavo.

Džiaugtis nėštumu ir ramiai sutikti kūdikį dainininkei kliudė ir šiuo metu vykstantis jos oficialaus sutuoktinio J. Jakučio bylos dėl narkotikų nagrinėjimas. Dainininkė taip pat kviesta į apklausas. Pagal Lietuvoje galiojančius įstatymus, dėl galimai padarytų nusikaltimų vyrui gresia iki 15 metų nelaisvės.

Paskutiniais nėštumo mėnesiais V. Jakutienė paliko grupę „Naujosios pupytės“, o ar sugrįš į sceną, neatskleidė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

R.

N.1-- visa Pupa, N2.-- gal 39 rių, bet ne 29.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS