Neatskleista S. Prūsaičio pusė: nuo meilės estetikai iki netikėto pomėgio | kl.lt

NEATSKLEISTA S. PRŪSAIČIO PUSĖ: NUO MEILĖS ESTETIKAI IKI NETIKĖTO POMĖGIO

  • 0

Dainininko bei kompozitoriaus Sauliaus Prūsaičio talentu scenoje neabejoja niekas. Tačiau ar žinojote, kad tokių pat gabumų bei aistrų jis turi ir už jos ribų? Laidos „Gero vakaro šou“ žiūrovai neabejotinai bus nustebinti – apie mylimą šalies atlikėją išgirsime dar niekur negirdėtų faktų!

Kaip įprasta S. Prūsaičiui, jis laidoje pasirodys vilkintis ypatingą, nuo galvos iki kojų žėrintį kostiumą. Tą išvydę vedėjai ne tik negailės žinomam vyrui pagyrų, bet papasakos ir apie kitas sritis, kuriose Saulius visuomet siekia tobulumo.

„Mane stebina, kokio tu lygio estetas ir kaip vertini grožį bei visus su juo susijusius dalykus. Ne tik aprangą, bet ir, pavyzdžiui, interjerą. Saulius man neseniai rodė, kaip įsirengė virtuvę. Tai – tarsi kosminis laivas! Tu esi fantastiško estetiškumo žmogus. Tavo dėmesys detalėms kartais būna net bauginantis“, – sakys Justinas Jankevičius.

Pasidomėjęs S. Prūsaičio praeitimi, Mindaugas Stasiulis netrukus ims spėlioti, iš kur visa tai Sauliuje užgimė. Galbūt jis tai paveldėjo iš nagingo tėvo? O gal estetikos suvokimo jį išmokė dailės mokykla?

Savo ruožtu S. Prūsaitis atskleis tikrąją – trečiąją – priežastį, geriausiai paaiškinamą per artimo bičiulio pavyzdį. „Mano grupės gitaristas Laimonas, su kuriuo esame nuo pat vaikystės, labai įtemptai valgo. O kadangi jis valgo taip aktyviai kaip liūtas, aš netgi jam išradau ligą – nasritą. Tačiau jis man visuomet atsako, kad viskas dėl to, jog praėjusiame gyvenime jis tikriausiai mirė iš bado. Todėl kalbant apie estetiką manau, kad praėjusiame gyvenime aš, matyt, labai neturėjau skonio“, – juoksis S. Prūsaitis.

Tiesa, kaip paaiškės laidoje, skaniai pavalgyti mėgsta ir pats Saulius. „Su puodais aš susitvarkau greitai (juokiasi). Man patinka gaminti, bet ar aš esu namų šeimininkė, dažnai gaminanti valgyti, tai irgi ne. Jei reikėtų penkiems vaikams penkis kartus per savaitę gaminti, nežinau, ar sugebėčiau“, – pripažins jis.

Laidos vedėjai žiūrovams patvirtins, kad gaminti Saulius iš tiesų mėgsta – juk savo namuose netgi turi mėsos brandinimo šaldytuvą! O, kaip pasakos pats atlikėjas, tai – dar ne viskas. Pasirodo, kad jis taip pat turi ir specialų prietaisą mėsai pjaustyti…

Kalbant apie estetiką manau, kad praėjusiame gyvenime aš, matyt, labai neturėjau skonio.

Dainininkas pripažins, jog anksčiau niekuomet nebūtų pagalvojęs, kad jam tokie prietaisai namuose bus reikalingi ar įdomūs. Vis dėlto, kaip sakys S. Prūsaitis, galbūt ir čia kalta jo mylima estetika.

„Yra dalykai, į kurios mes visi įsigiliname. Pavyzdžiui, Mindaugai, tu mėgsti buriuoti, o aš – ne. Bet aš mėgstu daryti tokius dalykus. Tai – labai įdomus eksperimentas, nes pasirodo, kad bręsdama mėsa turi visokias bangas. Jos pradžia – 30 dienų, nuo kada ji tampa brandinta. Ties 35 dienomis ji tampa neįdomi. Bet, kaip ir vynas, ties 40 diena ji ir vėl yra pats tas“, – įdomius niuansus išduos S. Prūsaitis.

Tiesa, net ir tai – ne vienintelė žinomo vyro aistra! Kitą jis atskleis linksmame vedėjų sugalvotame žaidime. O vėliau žiūrovų laukia ir dar kelios staigmenos – ne tik dar viena laidos vedėjų rungtis agro žaidynėse, bet ir ypatingas Dijoros pakviestas svečias.

Neatskleista S. Prūsaičio pusė – šį trečiadienį, laidoje „Gero vakaro šou“, 19.30 val. per TV3.

GALERIJA

  • Neatskleista S. Prūsaičio pusė: nuo meilės estetikai iki netikėto pomėgio
  • Neatskleista S. Prūsaičio pusė: nuo meilės estetikai iki netikėto pomėgio
  • Neatskleista S. Prūsaičio pusė: nuo meilės estetikai iki netikėto pomėgio
  • Neatskleista S. Prūsaičio pusė: nuo meilės estetikai iki netikėto pomėgio
  • Neatskleista S. Prūsaičio pusė: nuo meilės estetikai iki netikėto pomėgio
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS