Neseniai draugą palaidojusi V. Pliadytė-Jakutienė laukiasi | kl.lt

NESENIAI DRAUGĄ PALAIDOJUSI V. PLIADYTĖ-JAKUTIENĖ LAUKIASI

  • 2

Šou pasaulio atstovė, grupės "Naujosios Pupytės" narė Vita Pliadytė-Jakutienė laukiasi trečios atžalos, kuri turėtų ją nudžiuginti antroje 2016 metų pusėje. 

2015 metų lapkričio mėnesį Jonavoje palaidojusi nušautą savo mylimąjį, šešėlinio pasaulio atstovą Deimantą Bugavičių, V. Pliadytė Jakutienė – jau penktą mėnesį nėščia.

Gegužės mėnesį savo 29-ąjį gimtadienį minėsianti "Naujosios Pupytės" narė su vyru Justu Jakučiu augina dvi atžalas: dukra Nikoleta jau lanko mokyklą, o sūnui Armandui dar tik keleri mėnesiai. Ir nors ne viename interviu Vita pasakojo apie nuoširdžią  meilę savo vyrui Justui, tačiau jam kalint pasklido kalbos, kad ji bendravo su kitu vyru.

Anot gandų, ji su Justu išsiskyrė, tačiau oficialiai to neįteisino. Tiesa, pora pardavė savo prabangų būstą Vilniaus Pašilaičių rajone, o Vita įsirenginėja savo namus.

2015-ųjų rugpjūtį Vitos vyras Justas už 15 tūkst. eurų užstatą buvo paleistas iš Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo. Ten jis buvo laikomas nuo vasario pradžios: pareigūnai J.Jakučio sulaikymo metu pas jį rado didelį kiekį narkotinių medžiagų ir ginklą. Šios bylos tyrimas dar nebaigtas: Justas laukia teismo.

2015-ųjų naktį iš lapkričio 6-osios į 7-ąją, Kaune buvo nušautas, kaip sklinda apkalbos, Vitos širdies draugas D. Bugavičius. Tragedija įvyko Kauno Šilainių rajone – į automobilyje sėdėjusį D.Bugavičių buvo paleista serija šūvių. Policijos duomenimis, tuo metu ten buvo ir Vita, kuri šūviu metu išėjo atnešti raktų. Liudininkų teigimu, po šūvių pasigirdo moters klyksmas.

Dabar penktą mėnesį nėščia Vita antroje metų pusėje turėtų pagimdyti vaikelį.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

reikia

jau buvo visu uzmirsta ir stai draugeli nupyle vel akiratyje ir greitai niekam neidomu dabar laukiasi ir vel nori papulti i demesio centra bet daugeliui visai neidomu su kuo ir kada ji miega ka veikia ir ka zada veikt ir kaip save laiko grazuole nors paziurejus tai.....

liole

o kam tai idomu. tai asmeniska.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS