O. Pikul atskleidė, kuo lepina vyrą: tai – romantiškiausias patiekalas | kl.lt

O. PIKUL ATSKLEIDĖ, KUO LEPINA VYRĄ: TAI – ROMANTIŠKIAUSIAS PATIEKALAS

  • 6

Kaip ir kiekvieną šeštadienio rytą, rytoj TV3 žiūrovų laukia kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“, kur azartiškoje kovoje dėl geresnio kulinaro vardo susikaus du geri draugai bei profesionalūs vizažistai, tai – Oksana Pikul-Jasaitienė ir Povilas Staniulionis. O kuris iš jų geriau sukiojasi virtuvėje nuspręsti teks jų kolegei, taip pat vizažo meistrei Redai Mauričienei.

Burtai lems, kad Povilas, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte, virs tailandietišką sriubą su jūros gėrybėmis, o Oksana, padedama iš Šri Lankos kilusio Dilano Dampelos Gamage, gamins šrilankietiškus makaronus su vištiena.

O. Pikul-Jasaitienė – tikra barbė-devyndarbė, kuriai, atrodo, sekasi viskas, ko ji imasi. Ji ne tik populiari muzikos atlikėja, vizažo meistrė, lektorė ir socialinių tinklų žvaigždė, bet ir mylinti mama bei rūpestinga žmona, todėl didelį dėmesį skiria ne tik sėkmingai karjerai, bet ir darniam šeimos židiniui.

Žinoma moteris, prakalbusi apie mėgstamus patiekalus, neslepia, kad nors restoranuose ir mėgaujasi įmantriais patiekalais, namų virtuvėje karaliauja paprastumas.

„Kadangi auginu mažylį, tai normalu, jog namuose mes gaminame paprastą, lietuvišką maistą. Sriubos, troškiniai yra pagrindiniai patiekalai mūsų šeimoje. Simas labai mėgsta vištieną ir makaronus, todėl man labai pravartu išmokti atidžiai gaminti ir šį patiekalą. Makaronai – romantiškiausias patiekalas“, – gamybos procese raganaudama jų su Dilanu pagamintą šedevrą – šrilankietiškus makaronus – pasakos Oksana.

Laidos priešininkų komandoje – taip pat kulinarijoje gabus makiažo meistras P. Staniulionis. Povilas pasakos, kad visokeriopas atsidavimas vizažui atėjo ne iš karto, prireikė laiko, jog tai taptų pagrindiniu užsiėmimu.

Gali daugiau nieko nebūti, tik blakstienos ir raudonos lūpos, tai yra klasika.

„Šia veikla susidomėjau gana seniai, bet studijavau universitete chemiją ir tik vėliau supratau, kad makiažo subtilybės man yra kur kas priimtinesnės. Jaučiuosi laimingesnis dirbdamas tokį darbą ir juo sėkmingai užsiimu jau daugiau nei 10 metų“, – laidoje atviraus Povilas.

Laidoje Oksana atskleis, kaip užgimė jos ir Povilo draugystė. Pasirodo, žinoma moteris apsilankė pas Povilą, norėdama patobulinti vizažo žinias.

„Užmačiau, kad yra auksarankis meistras, kuris paverčia moteris tikromis gražuolėmis. Labai susidomėjau, nes penkiolika metų pati užsiimu šia veikla. Ir galvojau, jog labai noriu pakliūti pas Povilą kaip mokinė ir jis mielai sutiko“, – pasakos Oksana.

Kadangi šio šeštadienio kulinarinės kovos teisėja R. Mauričienė – taip pat profesionali makiažo meistrė, visi laidos herojai pasidalys po viena paslaptimi, nuo ko turėtų prasidėti tobulas makiažas.

„Tik raudonos lūpos, jos visuomet išliks madoje. Gali daugiau nieko nebūti, tik blakstienos ir raudonos lūpos, tai yra klasika“, – patarimus dalys Oksana. Savo patarimus atskleis ir žinomos moters bičiuliai.

Kaip seksis makiažo meistrams sukiotis virtuvėje, kokiomis tobulo įvaizdžio subtilybėmis pasidalins laidos herojai, ką intriguojančio Oksana papasakos apie savo vyrą ir ar tikrai ji yra gera kulinarė? Visa tai ir dar daugiau paaiškės jau šį šeštadienį 8.30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

M

Visai,jau nudrošta,na taip stakles turi dirbti ,be sustojimų.

Raminkites

Visai ji b**** karaliene.Ji ideali moteri.

Anonimas

Gal ciulpe
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS