P. Gražulio ir Birutės istorijoje – intriga: Petras pasipiršo buvusiai vaiko auklei? | kl.lt

P. GRAŽULIO IR BIRUTĖS ISTORIJOJE – INTRIGA: PETRAS PASIPIRŠO BUVUSIAI VAIKO AUKLEI?

  • 30

Laida „Prieš srovę“ šiandien narstys meilės tematiką, akiratyje vėl – Petras Gražulis ir Birutė. Ir dar viena moteris – judviejų dukrelės auklė Rūta. „Prieš srovę“ komanda aiškinsis, ar tikrai Petras pasipiršo auklei?

Laidos „Prieš srovę“ rengėjams Birutė atvėrė savo namų duris. Jaukūs moters namai pilni vaiko žaislų ir nerimo. Duodama interviu Birutė atrodė gerokai sutrikusi ir net išsigandusi. Ramų Palangoje gyvenančios Birutės Navickaitės gyvenimą supurtė į jos telefoną prieš kelias dienas atsiųstos nuotraukos. „Tai, ką jose mačiau, man buvo labai netikėta, nors pletkų, kad buvusi mūsų vaiko auklė dažnai bendrauja su Petru, girdėdavau“, – pasakoja P. Gražulio vaiko mama Birutė.

Pažvelgus į Birutei atsiųstas nuotraukas, abejonių nedaug. Juolab, kad nuotraukas jai atsiuntė ne koks nors intrigų mėgėjas nepažįstamas asmuo, jas atsiuntė pati būsimoji jaunamartė – buvusi vaiko auklė Rūta. „Petras man pasipiršo“ – toks buvusios auklės prierašas prie atsiųstų fotografijų turėjo Birutę visiškai įtikinti, kad stulbinanti žinia yra tikra.

 

Laidos kūrėjų nuotr.

Pokalbio metu paaiškėjo, kad buvusi auklė moteriai atsiuntė ne vieną ir ne dvi žinutes, birutės telefone – jų dešimtys, bet labiausiai nerimą sukėlė rašytos praėjusią savaitę. Jas perskaičiusi Birutė turėjo suprasti, kad jos gyvenimas jau tuoj pasikeis ir taip, kaip buvo, nebebus.

Ar tokiai buvusios auklės pozicijai pritaria ir P. Gražulis? Kai Seimo narys pakėlęs telefono ragelį, išgirdo klausimus apie galimas jo piršlybas auklei, politiko reakcija buvo audringa, tačiau jis visgi paskyrė susitikimą filmavimo grupei kavinėje netoli Seimo. Apie visa tai – šį vakarą laidoje „Prieš srovę“ – 19.30 val. per TV3.

GALERIJA

  • P. Gražulio ir Birutės istorijoje – intriga: Petras pasipiršo buvusiai vaiko auklei?
Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Valda

Kaip moteris savęs nevertina,kaip zeminasi parsiduoda vardan reklamos.jus pasižiūrėkite kokia anksčiau buvo ta Birutė,iš veido normali,o dabar visa istynusi nuo visokių operacijų.baisu žiūrėti,ispakliuota dirbtinė lėlė,net kalbėti normaliai nemoka.nebadaryk gėdos tai dukrai,nes jai jau dabar dar mažai yra gėda kad tokius tėvus turi.kas bus kai užaugs?užtenka tos viešumos,taip Petro nemiliu,kad net srovės laida issikvieciau pasikalbėti kad Petriukas kita turi šlykštu!!!!!

Pajuoka

Jau tokia vargšę nekaltą nuduoda,žiauru žiūrėti...Šventoji mergelė--žmogų iš kaimo gali išvaryt,bet kaimą iš žmogaus niekada!!!!!

Vika

Kada baigsite kisti sitas nesamones? Niekam neidomus Grazulio meiles nuotykiai ir Birutes pavydas. Jau bloga nuo tu jusu menkaverciu straipsniu!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS