P. Skučas palieka LNK eterį | kl.lt

P. SKUČAS PALIEKA LNK ETERĮ

  • 17

Televizijos laidų vedėjas Paulius Skučas feisbuke pranešė, kad po dešimties metų palieka LNK eterį.

„Nuotraukos su kolegomis LNK žinių tarnyboje: prieš 10 metų su pirmąja kolege Živile Vaškyte, prieš penkerius su Lavija Šurnaite, prieš aštuonerius su žmona Indre Skučiene, prieš keletą su Karolina Liukaityte, prieš metus su Jauniumi Matoniu ir prieš mėnesį su Gintaru Deksniu ir Egle Šantaraite.

Taip sutrumpintai atrodo mano per dešimt metų nueitas kelias laidoje „Labas vakaras, Lietuva“.

Užaugau. Dėkoju visiems kolegoms nuo pirmo iki paskutinio, su kuriais kūrėme, lipdėme. Buvo ir sunkiau, ir lengviau – viską praėjome. Pavyko. Padarėme.

Buvo laikas priimti kasdienio tiesioginio eterio iššūkį ir pasisveikinti su žiūrovais, dabar atėjo laikas – atsisveikinti.

Ne paslaptis, kad pastaruoju metu buvau išėjęs kūrybinių atostogų. Apmąstyti, pasižiūrėti į viską iš šono. Ir tikrai reikėjo to mėnesio atitrūkti, suprasti, kad laidoje padariau viską, ką norėjau ir ką galėjau. Linkiu kolegoms toliau sėkmės ją kuriant.

Kur toliau? Nežinau. Ateis laikas ir atsivers nauji keliai, nauji gyvenimo projektai. Laikas parodys, o dabar laikas tikrai tikrai pailsėti“, – rašė P. Skučas.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Mantas Autistaz

Ar Paulius įdarbins žiūrimiausios televizijos TV3 laidoje "Diena" ar regioninėje Kauno radijo stotyje "Tau", ar pakeliui į "LRT"?

V,L

LNK , TV-3 ir ju kiti kanalai tai reklamu ižuliai brukamu žiurovams TV kanalai......jie šioj sryty jau seniai perlenke lazda.......

123

Su tuo lnk kažkas negerai tai vienas nusižudė kitas prasilošė šitas išvis iš darbo išeina dar jaunius matonis iš irgi pakeitė darbą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS