Paaiškėjo jubiliejinio „Muzikinės kaukės“ sezono nugalėtojas | kl.lt

PAAIŠKĖJO JUBILIEJINIO „MUZIKINĖS KAUKĖS“ SEZONO NUGALĖTOJAS

  • 0

Šeštadienio vakarą šimtus tūkstančių žiūrovų prie TV sutraukiantis žiūrimiausias BTV projektas „Muzikinė kaukė“ pasiekė kulminaciją.

Televizijos žiūrovai balsuodami trumposiomis žinutėmis ir skambučiais rinko dešimtojo, jubiliejinio sezono nugalėtoją.

Finale susirungė dainininkai Linas Vaitkevičius, Alen Chicco, Eglė Jakštytė-Eley ir grupė „Zygga“.

Žiūrovų sprendimu šiais metais geriausiu tapo vienas iš grupės „Žemaitukai“ narių Linas Vaitkevičius.

Už Liną atiduota net 11 815 balsų. Antroje vietoje likęs Alen Chicco surinko 4 140 balsų, trečią vietą užėmė grupė „Zygga“ su 3806 balsais, o ketvirtoje liko Eglė Jakštytė-Eley, surinkusi 3 320 balsų.

„Labai džiaugiuosi, ačiū visiems, nerealus jausmas, esu labai dėkingas! Ačiū ir už jūsų gerumą!“ – po pergalės sakė nugalėtojas Linas Vaitkevičius.

Finalas iš ties buvo įspūdingas. Šventinį vakarą pradėjo 2019-ųjų metų šou dalyvė Baiba Skurstenė-Serdiukė. Prieš trejus metus jos įkūnyta Ukrainos atlikėja Jamala nepaliko abejingų, todėl jai buvo patikėta misija atidaryti finalą. Šį pasirodymą projekto kūrybinė komanda pasirinko neatsitiktinai. Visi už žiūrovų balsus surinkti pinigai buvo paaukoti „Blue/Yellow“ organizacijai, kuri rūpinasi pagalba kariaujančiai Ukrainai.

Visi keturi finalistai parengė po naują ir dar nematytą įkūnijimą. Grupė „Zygga“ scenoje tapo legendine grupe „B‘Avarija“ ir pasirodė drauge su Deivydu Zvonkumi. Alenas Chicco pasirinko įkūnyti lietuvių atlikėją Egidijų Sipavičių. Tuo metu Eglė Jakštytė-Eley visus nustebino netikėtu Beyonce pasirodymu, o Linas Vaitkevičius sau metė iššūkį ir tapo Freddie Mercury. Likę šeši dalyviai neliko pamiršti. Aktoriai Tadas Gryn ir Arnoldas Eisimantas visus paliko be žado įkūnydami „Gipsy Kings“, o likę projekto merginos pasirodė kaip „Spice Girls“.

Maža to, kaip buvo žadėta pirmoje laidoje į komisijos nario kėdę grįžo visų pasiilgtas Vytenis Pauliukaitis. „Ėjau pro šalį, pamačiau, kad mano kėdė tuščia ir atsisėdau“, – juokavo režisierius.

Prieš lipdami paskutiniam pasirodymui visi dalyviai prisiminė trylikos savaičių kelią projekte.

„Labai graži kelionė, labai faina. Labai džiaugiamės už galimybę ir labai didžiuojuosi Gabija, kad buvo visada šalia manęs ir palaikė“, – sakė grupės „Zygga“ narys Žygis, jam pritarė ir jo sužadėtinė Gabija bei prisipažino, kad šis projektas jai davė labai daug pasitikėjimo savimi.

„Atėjęs čia tu iš tikrųjų supranti, kad tu pats turi labai daug įdėti darbo ir niekas už tave nepadarys. Turi atrasti aktoriaus gyslelę. Kai pradžioj atėjau į projektą labai norėjau gauti kuo daugiau moterų atlikėjų ir netgi supratau, kad įsikūnyti į vyrą man yra sunkiau“, – prisipažino Alen Chicco.

„Šitas projektas davė man labai daug, tokio užtikrintumo netgi ir pačios savęs toks atsirado. Turbūt todėl, kad įsikūnydamas į kitą atlikėją, kažkaip iš kiekvieno to atlikėjo aš pasiimdavau sau kažką“, – džiaugėsi Eglė Jakštytė-Eley.

Tuo metu grupės „Žemaitukai“ narys Linas Vaitkevičius sakė: „Aš jaučiuosi kaip išsikalbėjęs gerokai su kažkuo. Aš jaučiuosi atsiskleidęs ir aš visam gyvenimui dabar turėsiu medžiagos, kurią galėsiu sūnui parodyt – žiūrėk koks buvo tavo tėvas jaunystėje!“

GALERIJA

  • Linas Vaitkevičius
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS