Pabėgimo kambariai Kaune | kl.lt

PABĖGIMO KAMBARIAI KAUNE

  • 0

Pabėgimo kambarys - nauja intelektuali pramogų rūšis. Tai pramoga, kurios metu skiriama šešiasdešimt minučių išsilaisvinimui iš užrakinto kambario. 

Kas yra pabėgimo kambariai?

Pabėgimo kambariai – įvairioms žmonių grupėms skirta pramoga: žmonės užrakinami tam tikroje patalpoje,  per tam tikrą laiką jie turi išspręsti galvosūkį ir taip rasti išėjimą iš kambario.

Kuo skiriasi pabėgimo kambariai?

Kaune kambarių įrengta nemažai. Jie skiriasi sudėtingumo lygiu, priimamu dalyvių kiekiu. Taip pat kambariai skirstomi ir pagal dalyvių amžių.

Kokio tipo užduotys būna pabėgimo kambariuose?

Užduotys būna labai įvairios - loginės, mechaninės, elektroninės, retais atvejais - fizinės. Tai intelektualaus tipo pramoga ir reikia daug pastabumo, atidumo ir sumanumo, o fizinės jėgos nereikia apskritai.

Ar pabėgimo kambariuose baisu?

Ne. Pabėgimo kambarių nereikia maišyti su siaubo kambariais. Tai visiškai skirtingo tipo pramogos. 

Pirmasis pabėgimo kambarys

Pirmasis pabėgimo kambarys, pasinaudojant populiarių kompiuterinių žaidimų idėja, buvo įkurtas Japonijoje 2008 m. Šiuo metu pasaulyje yra daugiau nei pustrečio tūkstančio pabėgimų kambarių. Didžiausias pabėgimo žaidimas buvo organizuotas Singapūre, Yio Chu Kang stadione. Jame vienu metu dalyvavo daugiau nei 4 000 žaidėjų.

Pabėgimo kambariai Kaune

pabegimo kambarys Kaune

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS