Pasitvirtino gandai, kad garsi rusų pop atlikėja serga vėžiu | kl.lt

PASITVIRTINO GANDAI, KAD GARSI RUSŲ POP ATLIKĖJA SERGA VĖŽIU

Rusijos žiniasklaidoje visą savaitę sklandę gandai apie tai, kad šalyje garsi pop atlikėja 39-erių Žana Friske, neseniai susilaukusi pirmagimio, serga vėžiu, pasirodė esą tiesa. Apie tai oficialiame dainininkės tinklalapyje pranešė jos direktorius, taip pat ir Ž.Firske gyvenimo draugas televizijos laidų vedėjas Dmitrijus Šepelevas, rašo lady.mail.ru.

„Tai, kas ilgus mėnesius buvo mūsų šeimos reikalas, apmaudu, bet tapo žinoma visuomenei, - rašo Dmitrijus. – Norėdami užkirsti kelią gandams, manome, kad Žanos gerbėjai turi teisę žinoti tiesą. Mūsų šeimai teko nelengvas išbandymas. Žana serga vėžiu. Mes nė minutei nenustojame kovoti už jos gyvybę ir neprarandame tikėjimo. Prašome tik vieno - palaikykite mus geru žodžiu ir malda. Artimiausiu laiku norėtume susilaikyti nuo komentarų tam, kad po kurio laiko tikimės grįžti su geromis žiniomis. O dabar prašome leisti mums susikoncentruoti ties Žanos sveikata ir gyvybe. Palinkėkite mums sėkmės.“

Lady.mail.ru primena, kad iš pradžių Ž.Friske direktorius kategoriškai neigė gandus apie atlikėjos suprastėjusią sveikatą. Tačiau, kai spaudoje ir televizijoje buvo paskelbta įvairiausių spėliojimų ir gandų, jis buvo priverstas pasakyti tiesą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Gintaras Orlovas

Ziauru !!! :(

SUSIJUSIOS NAUJIENOS