Paskelbta, kada ir kur bus galima atsisveikinti su anapilin iškeliavusiu E. Ostapenko | kl.lt

PASKELBTA, KADA IR KUR BUS GALIMA ATSISVEIKINTI SU ANAPILIN IŠKELIAVUSIU E. OSTAPENKO

  • 3

Trečiadienį muzikos pasaulį sukrėtė skaudi žinia – pranešta apie netikėtai užgesusią dainininko Eugenijaus Ostapenko gyvybę. Portalo žurnalistams atlikėjo mama Liubovė įvardijo, kur ir kada bus galima atsisveikinti su anapilin išėjusiu žinomu vyru.

Norintieji išreikšti pagarbą E. Ostapenko tai padaryti galės penktadienį nuo 14 val. Šv. Juozapo Darbininko bažnyčios didžiojoje salėje.

„Mes turime pačią didžiausią salę – 200 vietų. Ten galima vienas nuo kito toliau atsisėsti“, – apie saugų atsisveikinimą pandemijos fone kalbėjo Liubovė.

Pasak Eugenijaus mamos, šermenų metu dainininko atminimas bus pagerbtas klausant jo dainų.

Į paskutinę kelionę Eugenijus bus palydimas šeštadienį 14 val. Dainininkas amžinojo poilsio atguls Klaipėdos rajone, Lėbartų kapinėse. „Ten seneliai mano, tėvai palaidoti. Prie jų – Lėbartuose“, – pridūrė Liubovė.

Eugenijaus mamos teigimu, laukiami visi, kurie jautrią akimirką nori būti kartu – draugai, kolegos, gerbėjai. „Taip, visi be apribojimų“, – portalo žurnalistams sakė moteris.

Mama lemtingą naktį buvo šalia

Primename, kad apie dainininko mirtį pranešta trečiadienio rytą. Balandžio 14-ąją Eugenijaus mama Liubovė portalo žurnalistams papasakojo, kas įvyko lemtingąją naktį.

„Eugenijus atėjo į mano kambarį apie trečią nakties. Atsisėdo į fotelį, kaip mes buvome pratę, bet netrukus pasiskundė, kad jam peršti gerklę. Pasakiau, kad sučiulptų tabletę. Gal po valandėlės jis paliko, sakė pasišildys pieno su medumi. Apie ketvirtą nuėjau pažiūrėti į jo kambarį, jis jau jautėsi blogai, sakė, kad dūsta ir paprašė kviesti greitąją pagalbą. Medikai atvyko labai greitai, du ekipažai gaivino. Bet buvo jau per vėlu. Gal tris valandas buvau suakmenėjusi, gal nė nesupratau iki galo, kas atsitiko, tik vėliau prapliupau raudoti. Dabar, kai galiu kalbėti, man darosi lengviau. Su manimi dukra“, – trečiadienį apie skaudžią netektį pasakojo Liubovė.

Mamai sūnus buvo didelis gyvenimo ramstis. „Mes kartu dviese gyvenome. Prieš penkerius metus neliko jo tėčio, likom dviese“, – sunkiai tramdydama ašaras pasakojo moteris.

Sūnaus netekusi Liubovė Eugenijų mini tik gerais žodžiais. „Labai geras, išauklėtas žmogus, nepiktybiškas. Mes labai gerai bendravome su juo. Labai geras vaikas... Mano vaikas“, – liūdesio neslėpė anapilin išėjusio dainininko mama.

Turėjo daug planų

Mama atviravo dalyvaudavusi visuose sūnaus koncertuose, žinojo, kad jis ruošiasi įrašyti dvi dainas, kurios būtų tapusios populiarios ir žinomos. „Taip viskas netikėtai... Turėjo kitą savaitę dainas įrašinėti. Jis turėjo projektų, visur buvo darbas. Kiekvieną dieną turėjo darbo. Turėjo labai daug reikalų, ruošėsi koncertams. Turėjo daug darbų visokiausių. Pats viską tvarkė, viską darė“, – sūnaus aktyvų gyvenimo būdą prisiminė mama.

Nors karantinas ir pristabdė dainininko veiklą, tačiau, kaip teigė jo mama, Eugenijaus vasara jau buvo suplanuota. „Dabar nedainuodavo, kadangi karantinas. Tačiau daug koncertų buvo suplanuota iki rugsėjo mėnesio kiekvieną savaitgalį“, – apie Eugenijaus planus kalbėjo moteris.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ričardas

Didelė užuojauta, maestro Eugeninijus buvo nuostabus žmogus,teko su juo dirbti kartu.

zenonas Išpriekulis

Eugenijau, kol šiam pasaulyje gyvybė verda, tegu kiekvienas minės Tavo vardą. Tavo dainos neleis mums Tavęs pamiršti. Karts nuo karto, būsi su mumis kartu.

Anonimas

gaila uzuojauta

SUSIJUSIOS NAUJIENOS