Penktojo „Eurovizijos“ atrankos pusfinalio dalyvė Freya Alley: kiekvienas dainos atlikimas – kitoks | kl.lt

PENKTOJO „EUROVIZIJOS“ ATRANKOS PUSFINALIO DALYVĖ FREYA ALLEY: KIEKVIENAS DAINOS ATLIKIMAS – KITOKS

  • 5

Paskutiniame, penktajame, „Eurovizijos“ atrankos į finalą etape vasario 10 d. pirmoji nuskambės atlikėjos Freya Alley romantiškoji daina „Serenada“.

Dar kitais atspalviais „nušvito“ šio kūrinio išpildymas vaizdo klipe.

Kaip sako autorė, kiekvienas atlikimas – su trupučiu kitokios nuotaikos ir jausmo!

Primename, kad praėjusį šeštadienį vyko ketvirtasis nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalis, kuriame kovojo aštuoni dalyviai – du iš jų pateko į didįjį finalą, kuris vyks vasario 17 d.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus vietą finale užsitikrino „Il Senso“ su daina „Time“ ir Monika Marija su daina „Starting Tomorrow“.

Vasario 3-osios vakarą žiūrovai iš viso išgirdo aštuonis atlikėjus – Agnė Buškevičiūtė „Puppeteer“, „Il Senso“ „Time“, Kasparas „Fool“, Monika Marija „Starting Tomorrow“, Vilija „Save Me“, Danielė „Cold Shower“, Martin „Jigsaw“, „Hansanova“ „Dragons and rainbows“.

2024 metų nacionalinėje atrankoje „Eurovizija.lt“ iš viso rengiami penki pusfinaliai, iš kiekvienos laidos du geriausiai komisijos ir žiūrovų įvertintos dainos patenka į finalą.

Nacionalinės atrankos kulminacija su dešimt labiausiai žiūrovus ir komisiją sužavėjusiais atlikėjais ir jų pasirodymais – vasario 17 d. vyksiantis didysis „Eurovizijos.lt“ finalas, kuris LRT eteryje ir portale LRT.lt bus transliuojamas tiesiogiai.

Gegužės 7–11 d. vyksiantis konkursas bus surengtas Malmėje, Švedijoje. Tai jau ketvirtasis konkursas, rengiamas Švedijoje. 2024 m. „Eurovizijoje“ gerbėjai gali tikėtis įvairių šalių pasirodymų ir muzikinių stilių mišinio, kuris atskleis visoje Europoje vyraujantį kultūrinį turtingumą ir menines naujoves. Šių metų renginys žada sužavėti publiką pažangiausiu scenos dizainu ir moderniausiomis technologijomis, kurios „Eurovizijos“ patirtį pakylės į naujas vizualinio spindesio ir įtraukiančių pramogų aukštumas.

GALERIJA

  • Penktojo „Eurovizijos“ atrankos pusfinalio dalyvė Freya Alley: kiekvienas dainos atlikimas – kitoks
  • Penktojo „Eurovizijos“ atrankos pusfinalio dalyvė Freya Alley: kiekvienas dainos atlikimas – kitoks
  • Penktojo „Eurovizijos“ atrankos pusfinalio dalyvė Freya Alley: kiekvienas dainos atlikimas – kitoks
Domantas Umbrasas/LRT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

genute

puiki daina yoac vizualizacija mini spektaklis

Anonimas

Toj pidervizijoj normalūs jau seniai nedalyvauja.

Tiesa

Labai gazi daina.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS