Po J. Veklenko pasirodymo „Eurovizijoje“ – žvaigždžių nuomonės: atrodėme skurdžiai | kl.lt

PO J. VEKLENKO PASIRODYMO „EUROVIZIJOJE“ – ŽVAIGŽDŽIŲ NUOMONĖS: ATRODĖME SKURDŽIAI

  • 50

Ketvirtadienio vakarą Izraelyje nugriaudėjo antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis, kuriame rungėsi 18 dalyvių, o tarp jų ir Lietuvos atstovas Jurijus Veklenko. Lietuvis atliko dainą „Run With The Lions“, tačiau Europos nesužavėjo – jam nepavyko patekti į šeštadienį vyksiantį finalą.

Po nesėkmingo Jurijaus pasirodymo socialiniuose tinkluose pasipylė garsių žmonių nuomonės apie greitai nutrūkusią atlikėjo kovą. Pasisakymai išsiskyrė – vieni gyrė už pastangas, kiti negailėjo kritikos žodžių.

Atlikėjas Vaidas Baumila pagyrė J. Veklenko bei teigė, kad jis viską atliko nepriekaištingai. „Jurijau, viską padarei super!“ – feisbuke savo nuomonę dėstė V. Baumila.

Jam antrino ir viešųjų ryšių specialistas Saugirdas Vaitulionis, kuris buvo įsitikinęs, kad Europa elementariai Lietuvos atstovo pasirodymo nesuprato.

„Europa neturi skonio ir tai – oficialu! Ačiū Jurijui už puikų pasirodymą!“ – rašė S. Vaitulionis.


Fotografas Lukas Gricius savo „Instagram“ paskyroje taip pat negailėjo teigiamų atsiliepimų mūsų šalies atlikėjui bei paskelbė žinutę: „Jurijau, tu šaunuolis“.

Aktorė, televizijos laidų vedėja ir rinkodaros specialistė Indrė Stonkuvienė savo feisbuko sekėjams išsakė nuomonę teigdama, kad Jurijus yra tikras šaunuoliukas bei toks rezultatas kelia liūdesį.

Tačiau visiems nusiminusiems ūpą bandė pakelti kulinarinių laidų vedėja, knygų autorė Beata Nicholson, kuri teigė, jog Jurijus atidavė visą save bei visada egzistuoja kitų metų konkursas.

„Nenusimenam! Turim daug dalykų dėl ko džiaugtis, daina gera, Jurijus tikrai visą save atidavė, na, negali gi visi patekti! Bus kiti metai! Eurovizija vis tiek yra puikus dalykas! Dainuojam ir bėgam su liūtais ar be jų“, – dėstė B. Nicholson.

Nepaisant komplimentų, žinomų žmonių padangėje atsirado ir tokių, kurie buvo pasipiktinę ne tik Lietuvos išrinktu atstovu, bet ir pačia valstybe.

Aktorė Aušra Štukytė pasidalino „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ dainą „Mažulė“, kuri šių metų nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje užėmė trečiąją vietą. Moteris rašė: „Ai, aš čia šiaip, priminsiu“, taip parodydama, kad grupės daina, jos nuomone, būtų buvęs geresnis pasirinkimas.

Prodiuseris Gediminas Jaunius turėjo kiek kitokią nuomonę bei pasidalino Monikos Marijos daina „Light On“, kuri nacionalinėje atrankoje užėmė antrąją vietą, parašydamas: „Buvau ir tebesu tikras, kad Lietuva turėjo geresnį variantą.“

Žymūs žmonės išsakė ir idėją, kad atstovavimui „Eurovizijoje“ turėtų būti skiriama daugiau dėmesio, suteikiant atitinkamą finansavimą, kadangi jo trūkumas tik parodo šalies skurdumą.

Atlikėjas Marijus Mikutavičius į situaciją pažvelgė su sarkazmo prieskoniu bei socialinės erdvės įraše pateikė palyginimą, kuriame teigiama, jog eilinį kartą „basi“ bandome laimėti masinio populiarumo konkursą.

„Buvo toks Abebe Bikila, bėgikas iš Etiopijos. 1960 metais jis laimėjo auksą olimpiadoje nubėgęs visą maratoną basas. Po keturių metų olimpiadoje jis vėl laimėjo auksą, nors jau bėgdamas su batais. Bet lietuviai – ne etiopai. Mums batų nereikia. Mes bandome viską laimėti basi. Net bėgdami su liūtais“, – rašė M. Mikutavičius.

Tuo metu atlikėjas Radžis įsitikinęs, kad į finalą nepatekome būtent dėl to, kad pasirodymui trūko paramos iš valstybės.

„Ką daryt... Gaila... Sudainavo gerai, bet atrodėme skurdžiai visame „Eurovizijos“ kontekste! Galime padėkoti savo Valstybei!“ – teigė Radžis.


 

 

GALERIJA

  • Indrė Stonkuvienė
  • Saugirdas Vaitulionis
  • Vaidas Baumila
  • Marijus Mikutavičius
  • Radžis
  • Beata Nicholson
  • Jurijus Veklenko
  • Lukas Gricius
  • Aušra Štukytė
  • Po J. Veklenko pasirodymo „Eurovizijoje“ – žvaigždžių nuomonės: atrodėme skurdžiai
Stop kadras, Asmeninio archyvo, V. Skaraičio, A. Ufarto / Fotobanko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (50)

Nuomonė

Jergutėliau, kokios dar čia žvaigždės žiniasklaidos sukurtos, kiek pamenu, tai nelabai spalvingi buvo M. Mikutavičius ir Saulius Urbonavičius, beje čia tie asmenys, kurie myli save ir kritikuoja kitus. Jei tas pastarųjų pasirodymas būtų pateiktas dabartinėje Eurovizijoje būtų 6-oji vieta nuo galo.

Anonimas

Na niekaip nesuprantu tautiečių paklydusių kitose šalyse. Viskas jiems čia taip negatyvu ir ubagiška. Nuolat spjaudotės karštais pelenais, žeminat likusius ir bandančius iš nieko padaryti kažką,...Sakykite prašom, kam Jums tuomet ta antra pilietybė??? Didžiuojatės palikę Lietuvą??? Tai ir valykit saviems piliečiams tualetus.

Armani

Vieklenko,negi pats saziningai tikejai,kad paeis?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS