Po laidų vedėjo transliacijos kilo sumaištis: pusnuogė moteris fone – ne jo mylimoji | kl.lt

PO LAIDŲ VEDĖJO TRANSLIACIJOS KILO SUMAIŠTIS: PUSNUOGĖ MOTERIS FONE – NE JO MYLIMOJI

  • 8

Ispanijos televizijos laidų vedėjas Alfonsas Merlosas iš savo namų surengė tiesioginę transliaciją „YouTube“ kanale, tačiau, matyt, apie tai pamiršo įspėti namuose kartu buvusią moterį, skelbia portalas dailymail.co.uk.

Akyliausi žiūrovai pastebėjo pusnuogę moterį, kuri, kaip manoma, nėra jo mergina, šou „Big Brother“ žvaigždė Marta Lopez.

Žiūrovai greitai pastebėjo, kad moteris, kuri praėjo pro šalį, neatrodė kaip jo mergina, ir išsiaiškino, kad ji iš tikrųjų yra vyro kolegė 27-erių žurnalistė, vardu Alexia Rivas.

Transliacija buvo skandalinga ne tik dėl kai kurių garsių Ispanijos televizijos asmenybių įsitraukimo, bet ir dėl to, kad A. Rivos sušmėžavimas ekrane pakurstė gandus apie tai, kad A. Merlosas ir M. Lopez pasuko skirtingais keliais.

Po kelių dienų A. Merlosas sakė, kad jie su A. Rivas – tik draugai, o su savo mergina M. Lopez santykiuose yra nusprendę padaryti pertrauką.

Tačiau, A. Rivas, tąkart šmėžavusi ekrane, sakė, kad su A. Merlosu susitikinėja jau tris savaites. „Jis man sakė, kad yra vienišas. Mes susitikinėjame tris savaites“, – tvirtino mergina.

Šis incidentas šalyje tapo skandalingas dar ir dėl to, kad, tikėtina, A. Merlonas ir A. Rivas nesilaikė griežtų karantino reikalavimų.

GALERIJA

  • Po laidų vedėjo transliacijos kilo sumaištis: pusnuogė moteris fone – ne jo mylimoji
  • Po laidų vedėjo transliacijos kilo sumaištis: pusnuogė moteris fone – ne jo mylimoji
Stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Pasimetes

Mano kaimynka 35 metu keicia diedus kas pora savaiciu,kviecia policija...Grazi tokia ir labai sexova...Vaiksto nuogi arba su bikini...Nereikia TV...Vidiakas patoviai..Tai ar man dabar filmuoti ir deti i yuotube?..

Tik Tak

Koks įdomus, nepakartojamas įvykis, ačiū, kad pranešėte. Žinosiu.

LGTB

Kas čia dabar darosi!? Jbt tvai mat!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS