Po M.A.M.A apdovanojimų – kritikos strėlės ir renginio transliuotojams: parodyta akivaizdi nelygybė | kl.lt

PO M.A.M.A APDOVANOJIMŲ – KRITIKOS STRĖLĖS IR RENGINIO TRANSLIUOTOJAMS: PARODYTA AKIVAIZDI NELYGYBĖ

  • 30

Pastarąją dieną M.A.M.A. apdovanojimai – labiausiai diskutuotina tema, kurioje kritika skrieja ir renginio dalyviams, ir organizatoriams, tačiau visuomenininkas ir žurnalistas Andrius Tapinas savo sekėjams išdėstė ir kitokią medalio pusę – pažvelgė ir į ceremonijos transliuotojų pusę. Internautai gausiai įsijungė į diskusiją, kad, vis dėlto, atsakomybę šioje situacijoje turėtų prisiimti ir TV3 televizija.

Komentatoriai nepaliaujamai dėstė savo mintis, antrindami, kad tokį masinį renginį transliuojanti televizija tai galimai darė tik dėl reitingų. Sprendimas prisiimti tokių apdovanojimų galimybę lietuvių neragina laikytis karantino apribojimų, anaiptol – rodo pavyzdį, kaip vertėtų laužyti įstatymus.

„Aš lygiai taip pat nusivylus TV3 televizija. Ale žvaigždės eina ten, kur kvepia pinigais, nemokamu tūsu, nemokama reklama, bet televizija, kuri nenustojamai kiekvieną dieną kiša visas neigiamas naujienas, valstybės išpirktas reklamas kad reikia skiepintis, kad reikia testuotis, kad reikia laikytis karantino, parodė, kiek jai pačiai svarbu tai, kuo agituoja. Kaip tos vienadienės žvaigždutės nuėjo paskui pinigus... Jei po viso šito nesulauks pasekmių tai tik įrodys ant kiek mus laiko visi durnais...“, – pasipiktinimo neslėpė viena moteris.

Dienos metu eskaluoja „supraskite reikia laikytis karantino“, o vakare va prašom „VIP'ams“ vakarėlis su apsikabinimais.

„Ot naujiena, visą šį laiką TV buvo daugiau galima negu paprastiems žmonėms. Ir dėl kaukių, ir dėl susibūrimų“, – rašė kitas internautas.

Dar kita komentatorė neslėpė apmaudo, kad žiūrimiausiu eterio laiku žmonėms buvo paskelbta apie nelygybę – yra lygūs ir yra lygesni už kitus. „O kodėl TV „nekalta“? Dienos metu eskaluoja „supraskite reikia laikytis karantino“, o vakare, va prašom, „VIP'ams“ vakarėlis su apsikabinimais (nors „pagal įstatymą“ net rankos spausti negalima). O kur minia vienoj krūvoj be kaukių... kur distancijos tarp sėdinčių salėje... kur valdžia žiūri?“.

„Gerai, kad televizijos nežiūriu. Dabar bus proga išvis jos vengti televizijos“, – antrino dar vienas vyras.

„Lai slepiasi visos Šimonytės su savo Dulkiais po pernykščiais lapais... Mes irgi su šeima pasidarysim testą ir varysim pas mamą. Irgi surengsim M.A.M.A. tik savaip. Ir dar apie vertybes. Apie kokį jų egzistavimą galima išvis galvoti komercinėje televizijoje? Nepadoru jau vien apie tai pagalvoti“, – nusivylusiai rašė internautė.

Kiti televizijos žiūrovai užsiminė ir apie baudas. „Manau, pirmiausiai, turi kiekvienas dalyvis pažeidęs įstatymą gauti po 250 eurų baudą, o TV3, kaip bendrovė, gauti jau ne tokia simbolišką. Būtų gera pamoka visiems ir papildomos pajamos į biudžetą“, – retoriškai išeities ieškojo komentatorius.

Susiklosčiusią situaciją portalui kauno.diena.lt pakomentavo ir TV3 televizijos atstovė spaudai.

„Mes tik transliuotojai, mes transliavome renginį. Kiek žinau, visi buvo testuoti, testai neigiami“, – taip trumpai situaciją apžvelgė Asta Brazaitienė.

Renginio organizatorius, asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininkas Martynas Tyla situacijos nekomentavo, tą žadėjo padaryti pirmadienį.

„Viskas puiku, sekmadienis, ir oficialiai mes rytoj išeisime su viskuo. Duodame žmonėms pasisakyti, tegul išsako savo nuomonę“, – BNS sakė M. Tyla.

Dėl Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusio M.A.M.A apdovanojimų renginio galimų pažeidimų Kauno policija sulaukė apie 30 pranešimų, ji aiškinasi situaciją.

„Žalgirio“ arenoje renginys vyko be žiūrovų, jo organizatoriai skelbė, kad visiems dalyviams prieš renginį buvo atlikti COVID-19 testai, tačiau viešojoje erdvėje kilo pasipiktinimas, jog nesilaikoma karantino taisyklių, nedėvima kaukių, nėra saugių atstumų. Kai kurie renginį pavadino „puota maro metu“.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Kaunietis

Beprasmiski komentarai .

as

taigi tokiems scenos pid-eras-tams kaip nuotraukoj, su vyriausiuoju pid-eru Tyla priešakyje juk niekas nerūpi apart savo subinės, tokios narkomanes prostitutes kaip Jazzu ar Meschino juk apskritai nieko nesupranta kas vyksta, nes nuo narkotiku jau išsivystė silpnaprotystė

ALGIS

Už kokius metus tie''apdovnojimai'', jeigu rodė , kaip Tyla teigė , ,2013,2014,2015 mtus .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS