Po Rugsėjo 1-osios šventės – į televiziją: pirmokės padėjo N. Šulijai pristatyti orus | kl.lt

PO RUGSĖJO 1-OSIOS ŠVENTĖS – Į TELEVIZIJĄ: PIRMOKĖS PADĖJO N. ŠULIJAI PRISTATYTI ORUS

  • 0

Rugsėjo 1-oji – didžiulė šventė ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams – Lietuva nuo ankstyvo ryto pakvimpa gėlėmis ir skambiu vaikų juoku, palydinčiu juos į mokyklą. Šios šventės niekuomet nepraleidžia ir TV3 žinios, kurios jau ne vienerius metus iš eilės laikosi gražios tradicijos.

Kaip jau įprasta, orus šios šventės proga Naglis Šulija pristato ne vienas. O šįkart jam kompaniją palaikė dvi, vos vakar mokyklos slenkstį peržengusios pirmokės.

„TV3 turi tokią tradiciją – per rugsėjo 1-ąją man kasmet apie orus papasakoti padeda pirmokai. Šiandien tai dvi žavios pirmokės – Rusnė ir Smiltė. Kartu su jomis mes pabandysime išsiaiškinti, ar ketvirtadienį reikės striukių einant į mokyklą, o mamoms – skėčių, kai jos eis į darbą“, – savo pagalbininkes trečiadienio vakarą pristatė N. Šulija.

Rimtai nusiteikusios Rusnė ir Smiltė orus pristatė taip drąsiai, tarsi televizijoje, kaip ir pats Naglis, lankytųsi kasdien. O taip pat jos žinomam TV3 žinių veidui papasakojo ir apie tai, koks oras buvo mokyklos kieme per jų Rugsėjo 1-osios šventę.

Galiausiai, baigdamos savo pranešimą, pirmokės entuziastingai pačiam N. Šulijai priminė, ką žiūrovai tikisi pamatyti iškart po orų. Tai – Lietuvos orų ir gamtos akimirkos pro TV3 žiūrovų akis.

Vaizdo įrašą, kaip pirmokės pasirodė žiniose, pamatyti galite čia: 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS