Prasideda „Lietuvos balso“ dvikovos: dalyvis iš Ukrainos įstrigo pasienyje, tad repetavo degalinėje | kl.lt

PRASIDEDA „LIETUVOS BALSO“ DVIKOVOS: DALYVIS IŠ UKRAINOS ĮSTRIGO PASIENYJE, TAD REPETAVO DEGALINĖJE

Šiuo metu žiūrimiausias Lietuvoje televizijos projektas „Lietuvos balsas“ žengia į naują etapą – jau šį sekmadienį, 19.30 LNK žiūrovai išvys pirmąją dvikovų laidą.

„Sekę akląsias perklausas turbūt pastebėjo, koks jautrus – tiek muzikaliai, tiek istorijų prasme – yra šis jubiliejinis, 10-asis sezonas. Dvikovose, kaip ir priklauso, emocijų bus dvigubai daugiau“, – pasakoja „Lietuvos balso“ kūrėjai. Viena iš labiausiai jaudinančių šio sekmadienio dvikovų: lietuvio Luko Bartaškos ir Ukrainoje paskutinį dešimtmetį praleidusio bei ją savo antraisiais namais vadinančio Anyanyos Udongwo pasirodymas.

Dešimt metų ir tūkstančiai kilometrų link muzikos

Iš pirmo žvilgsnio kauniečio Luko ir Kenijoje gimusio Anyanyos istorijos gali pasirodyti visiškai skirtingos. Tačiau patys dvikovos priešininkai mano, kad jos – be galo panašios, nes tiek Anyanya, tiek Lukas link savo svajonės būti didžiojoje scenoje ėjo daugiau nei dešimt metų. „2009 metais atvykau į Ukrainą studijuoti medicinos – tuo metu dainuodavau tik sekmadieniais, bažnyčioje. Tačiau baigęs mokslus ir kelis metus padirbęs chirurgu supratau, kad negaliu be muzikos – ji yra tai, kam noriu atiduoti visą, o ne tik dalį savęs“, – pasakoja Anyanya.

Jam pritaria ir Lukas, kuris „Lietuvos balso“ projekte dalyvauja trečią kartą – pirmasis buvo prieš dešimt metų. „Per tiek laiko supratau, kad muzika man yra viskas – kad nebegaliu jos palikti antrame plane. Deja, tik iš muzikos gyventi yra nelengva, todėl dažnai savo svajonę apleisdavau, pasiduodavau, bet su laiku supratau, kad jeigu nori kažko pasiekti, turi kūrybai ir scenai atiduoti visą save, kompromisams nelabai yra vietos“, – atvirauja Lukas.

Vienas unikaliausių balsų Lietuvoje

Lukas Bartaška ir Anyanya Udongwo susitiko  Beno Aleksandravičiaus-Ba komandoje. Benas prisipažįsta, kad nematydamas Luko, dar prieš atsisukdamas jis galvojo, kad Lukas, galbūt, taip pat yra juodaodis. „Jis turi tikrai unikalų balsą, tokie mūsų krašte yra labai reti“, – pastebi Benas, o jam pritaria ir projekto vokalo mokytoja Rosita Čivilytė. „Pasiklausyk, Lukai,  argi čia ne tu...?  – skambant „Grammy“ laimėjusios grupės „Black Pumas“ vokalisto balsui Luko klaus Rosita. „Taip, žinau, kad turiu unikalią dovaną –  labai noriu su ja gyvenime dar kažką nuveikti. Ir... nebegaliu laukti: man jau 32 metai, metas pilnai pasinerti iš muziką, gyventi iš jos, nešvaistyti savo talento“, – atviraus ir pats Lukas.

Abu muzikantus Benas Aleksandravičius vadina vienais gabiausių, unikaliausių ir sunkiausiai dirbančių savo komandoje. Deja, ruošiantis dvikovoms muzikai pasišventę talentai patirs ir nenumatytų iššūkių: Anyanyai bandant atvykti į antrąją repeticiją jis strigs Ukrainos pasienyje, todėl repeticija vyks nuotoliniu būdu iš degalinės, kurioje Anyanyai teks nakvoti.

Kaip duetui seksis šiuos iššūkius įveikti ir kaip atrodys dviejų Beno Aleksandravičiaus favoritų pasirodymas, bus galima pamatyti jau šį sekmadienio vakarą, „Lietuvos balse“, 19.30 val., per LNK.

GALERIJA

  • Prasideda „Lietuvos balso“ dvikovos: dalyvis iš Ukrainos įstrigo pasienyje, tad repetavo degalinėje
  • Prasideda „Lietuvos balso“ dvikovos: dalyvis iš Ukrainos įstrigo pasienyje, tad repetavo degalinėje
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

kauniete

Nemalonu žiūrėti i tuos du veikėjus chacholas nešė muila iš savo šalies ir padainaves užsidirbes pasėdi restorane ir šaukia SLAVA UKRAINE O tas nigeris palikes savo šali kuri jankiu apiplėšta badauja ir miršta nuo bado ypač daug vaikučiu gydo ukrus nu tikri du patryjotai

skiep

kodel negina savo antruju namu o pabego i Lietuva?

Kauniete

LIUKSISKAS pasirodymas ,pats pats geriausias tarp tu miaukianciu kaciu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS