Premjera: grupės „Biplan“ fotosesija Kanaruose virto animaciniu vaizdo klipu | kl.lt

PREMJERA: GRUPĖS „BIPLAN“ FOTOSESIJA KANARUOSE VIRTO ANIMACINIU VAIZDO KLIPU

  • 0

Vasaros pradžioje singlą „Tavęs visi pasiilgo“ išleidusi grupė „Biplan“ šiandien pristato šiai dainai sukurtą animacinį vaizdo klipą su dainos žodžiais.

„Labai džiaugiamės šiuo rezultatu – klipas šiltas, jaukus ir „biplaniškas“. Klipo kūrėjos puikiai pajautė mūsų kūrybą ir dainos nuotaiką“, – teigia grupės nariai. Radijo stotyse ir skaitmeninėse platformose prieš kelias savaites pasirodęs singlas „Tavęs visi pasiilgo“ sulaukė grupės gerbėjų palaikymo – pasiekė pirmą vietą radijo stočių „Lietus“ ir FM99 topuose, o šiuo metu yra antroje vietoje radijo stoties „Laluna“ tope.

Grupės nariai atskleidžia, jog šiandien pristatoma daina „Tavęs visi pasiilgo“, kaip ir vasarį išleista „Meilė nesibaigia“, taps būsimo „Biplan“ albumo dalimi. Savo naują albumą grupės nariai ketina pristatyti dar šiemet.

Naująsias dainas muzikantai jau įtraukė ir į savo koncertų programą. Pirmadienį „biplanai“ surengė efektingą koncertą menų fabriko „Loftas“ „LRT Opus“ terasoje. Vienintelis vasaros koncertas Vilniuje grupės gerbėjų buvo sutiktas itin šiltai – kartu su grupe susirinkusieji dainavo tiek „Biplan“ hitus, tiek naujas dainas iš būsimo albumo, o kiekvieną jų palydėjo gausiais plojimais.

Šią savaitę „Biplan“ dar bus galima išvysti aktyviai koncertuojant įvairiose Lietuvos vietose. Trečiadienį grupė pasirodys Kaune „Volfas Engelman“ terasoje, penktadienį –  Šventojoje „Titanike“, šeštadienį – renginyje „Šventa Ona – duonos ponia“ Telšių rajone ir sekmadienį – Palangoje „Vandenyje“.

Šviesų, nuotaikingą ir fotografo Algio Kriščiūno nuotraukomis iš Fuerteventuroje įvykusios grupės fotosesijos bei dokumentine medžiaga papildytą klipą sukūrė animatorės Emilė Maigytė ir Emilija Juzeliūnaitė.

GALERIJA

  • Premjera: grupės „Biplan“ fotosesija Kanaruose virto animaciniu vaizdo klipu
  • Premjera: grupės „Biplan“ fotosesija Kanaruose virto animaciniu vaizdo klipu
A. Kriščiūno nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS