Purvinu šunimi išvadinusi neištikimą vyrą Sh. Osbourne jam atleido | kl.lt

PURVINU ŠUNIMI IŠVADINUSI NEIŠTIKIMĄ VYRĄ SH. OSBOURNE JAM ATLEIDO

  • 1

Sharon Osbourne (Šeron Osborn) mano, kad Ozzy (Ozis) yra „purvinas šuo“, bet atleido jam, rašo pramogų pasaulio naujienų savaitraščio „Us Weekly“ svetainė usmagazine.com.

63-ejų televizijos laidų vedėja su vyru nebegyveno nuo gegužės dėl jo įtariamos neištikimybės su viena Los Andželo plaukų stiliste. Dabar moteris atskleidė, kad priėmė atgal „Black Sabbath“ lyderį, nes negali be jo gyventi, nors ir pripažįsta, kad prireiks laiko, kol vėl galės juo pasitikėti.

Apie tai Sh. Osbourne prakalbo savo pokalbių laidoje „The Talk“.

„Vėl sėdi ant arklio! Kaip tu drįsti? Jis toks romantiškas kvailys. Kaip romantiška – „vėl ant“, – juokavo Sharon.

„Negaliu kalbėti už jį, bet aš jam atleidžiu – taip, – tęsė ji. – Prireiks daug laiko, (kol galėsiu vėl) pasitikėti, bet mes praleidome drauge 36 metus, (iš jų) 34-erius santuokoje, ir tai yra daugiau kaip pusė mano gyvenimo.“

Atleidusi savo senai meilei, moteris nepamiršo paminėti jo prastų sprendimų. „Tiesiog negaliu galvoti apie savo gyvenimą be jo. Net jei jis – šuo. Jis yra purvinas šuo. Štai taip. Jis brangiai sumokės“, – sakė sutuoktinė.

„Jis jaučia, kad visiems yra skolingas atsiprašymą, nes privertė mus tai išgyventi. Jam labai gėda... dėl savo elgesio“, – pridūrė Sharon.

Pirmadienį duotame interviu GMA, skirtame reklamuoti savo naują realybės serialą, Ozzy sakė, kad neištikimybės skandalas buvo „tik duobė kelyje“ ir kad jo santuoka dabar „grįžo į vėžes“.

„Mes susituokę, viskas gerai. Mes visi po to ilgai ir laimingai gyvename ... Norėčiau rasti žmones, kurie tai parašė, ir trinktelėti jiems“, – sakė jis.

„Tai tik duobė kelyje. Kai kurios dienos yra geros, kai kurios dienos – baisios, kai kuriomis dienomis jūs tiesiog kuriam laikui nutolstate vienas nuo kito. Bet, žinot, – vėl sėdi ant arklio, – aiškino rokeris. – (Viskas) vėl sugrįžo į vėžes... Tiesiog darai klaidas ir, manau, mokaisi iš jų.“

Šį mėnesį „Us Weekly“šaltinis atskleidė, kad sutuoktiniai, kurie turi tris vaikus (32-ejų Aimee, 31-ų Kelly ir 30-metį Jacką), vėl įsimylėjo vienas kitą ir dėl išsaugotų santykių yra dėkingi psichoterapijos seansams.

Prieš minėtus interviu Ozzy, Sharon, Kelly ir Jackas buvo pastebėti linksmai vakarieniaujantys „State Social House“ Vakarų Holivude savo naujojo „History Channel“ šou premjeros proga.

„Jie meiliai elgėsi vienas su kitu, (buvo)  labai gražu žiūrėti, kaip jie rūpinasi vienas kitu“, – apie porą „Us Weekly“ pasakojo liudininkas. Šeima tąsyk užsisakė picą, keptų bulvyčių su garnyru, vištienos pirštelių, sumuštinių ir takų su krevetėmis, siurbčiojo negazuotą ir gazuotą vandenį.

GALERIJA

  • Purvinu šunimi išvadinusi neištikimą vyrą Sh. Osbourne jam atleido
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

OZY

neistikimybės skandalas dirbtinis - AR MATETE OZY - jau ten Jį kokie 15 metų seksas nebedomina

SUSIJUSIOS NAUJIENOS